Connect with us

Novetats discogràfiques

CRIM avança el tema “Hivern etern” del seu nou disc “Pare nostre que esteu a l’infern”

Publicat fa

el

CRIM són la banda catalana de punk que més triomfa fora de la peninsula. En un sol any van fer tres llargues gires per Europa i una gira de deu concerts pels Estats Units i van ser escollits pels llegendaris Adicts per acompanyar-los a la seva última gira. També han acompanyat gires de grups històrics com The Toy Dolls y Bad Co. Project i han telonejat a Bad Religion, Talco, decendentes o Lag Wagon.

Aquest primer avançament “Hivern Etern”, parla de la desesperació d’una situació tan complicada com és un desnonament (el clip mostra imatges reals). “Pare nostre que esteu a l’infern” es publicarà el pròxim 9 de novembre. S’edita a Espanya a través dels segells HFMN Records i BCore Disc, a Europa a través del segell alemany Contra i als Estats Units amb Pirate Press. La premsa especialitzada ja l’ha definit com el millor disc de la banda.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.