Connect with us

Novetats discogràfiques

CRIM avança el tema “Hivern etern” del seu nou disc “Pare nostre que esteu a l’infern”

Publicat fa

el

CRIM són la banda catalana de punk que més triomfa fora de la peninsula. En un sol any van fer tres llargues gires per Europa i una gira de deu concerts pels Estats Units i van ser escollits pels llegendaris Adicts per acompanyar-los a la seva última gira. També han acompanyat gires de grups històrics com The Toy Dolls y Bad Co. Project i han telonejat a Bad Religion, Talco, decendentes o Lag Wagon.

Aquest primer avançament “Hivern Etern”, parla de la desesperació d’una situació tan complicada com és un desnonament (el clip mostra imatges reals). “Pare nostre que esteu a l’infern” es publicarà el pròxim 9 de novembre. S’edita a Espanya a través dels segells HFMN Records i BCore Disc, a Europa a través del segell alemany Contra i als Estats Units amb Pirate Press. La premsa especialitzada ja l’ha definit com el millor disc de la banda.

Novetats discogràfiques

Amor Butano ens presenta nou single digital

Published

on

By

Queda poc perquè arribi el primer Mini-LP dels Amor Butano, “Ultravioleta“, que es publicarà al setembre dins la col·lecció de Eleefant Records “New Adventures In Pop”. Però el trio valencià s’ha proposat posar banda sonora al nostre estiu, i ens regalen una cançó inèdita, que no estarà inclosa al disc, però que gaudeix del so fresc, immediat, amb una mirada clara i directa a la pista de ball i amb un cert esperit escapista.

“CDO” explica un petit conte: la nostra protagonista improvisa un viatge amb els seus amics (a Cangas de Onís), fugint del tràfec de la ciutat, amb la intenció d’escapar del soroll i explorar algun racó tranquil. Sense preveure’l, troben un paradís que els emociona i fa d’aquells dies una temporada inoblidable, una fàbrica de records i una explosió de nostàlgia quan han de tornar a casa, mentre “lo pintan todo de plata”, una picada d’ullet molt especial a “La Noche Inventada” de FAMILY, amb què a més comparteixen connexions pel seu esperit oníric i preciosista.

Sintetitzadors dels vuitanta, caixes de ritme amb ecos profunds, velocitat, hedonisme i molta joventut. Amor Butano ens conviden a un viatge especial i irrepetible amb les seves tornades ultra enganxoses i les seves fantàstiques melodies.

Imatge Pedro Herrador

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.