Connect with us

Imperdible

“Banned in DC” presentació del llibre i concert a Barcelona

Publicat fa

el

La setena edició del mític llibre “Banned in DC” es presentarà a Fabra i Coats amb la presència de Cynthia Connolly, una de les autores del llibre i amb un concert homenatge a les bandes legendàries del punk de Washington DC als 80’s i 90’s i amb convidats de luxe.

Per motiu de la setena edició del llegendari llibre de fotografia i memorabilia “Banned in DC”, referència absoluta de la cultura punk i alternativa nord-americana, es comptarà amb l’assistència d’una de les seves autores a Barcelona, ​​Cynthia Connolly (EUA), amb la qual podrem conèixer en primera persona l’esperit i anècdotes d’aquests icònics retrats que conté el llibre, així com dialogar de manera informal entre els assistents i l’autora.

La trobada continuarà amb un concert d’un conjunt de músics de base units per l’ocasió, membres de Za!, Anna Pantinat, Blood Quartet, Near Death Ensemble, Mike Mariconda, etc., que interpretaran de manera eclèctica cançons de bandes llegendàries de la era punk de Washington DC en la dècada de 1980-1990, com ara Fugazi, Bad Brains, Scream o Shudder to Think, totes elles retratades en el llibre.

“Banned in DC” ( “Prohibit en -Washington- DC) -de coautoria de Cynthia Connolly, Leslie Clague i Sharon Cheslow- és una de lesprimeres mostres del gènere punk, en la qual es il·lustra i documenta l’escena punk de Washington DC amb centenars de fotos i flyers i històries sobre les bandes, els locals i les persones que van viure els espectacles. Aquesta escena particular encarnava un esperit de DIY (Do It Yourself) que ha estat sinònim de punk i que ha continuat influint en moltes escenes regionals del món.

Per a aquesta xerrada, Cynthia compartirà les seves històries i imatges, algunes del llibre i imatges addicionals d’aquesta efemèride en una presentació ràpida, completada amb la seva història personal (créixer a Los Angeles, el descobriment de la música de punk, de l’art subterrani o la seva atracció i implicació en la “escena”). La història es desenvolupa en 1981, amb una reubicació a Washington, DC, on podem aprendre més de la seva participació amb un grup molt reduït de xavals que va contribuir i va crear un moviment de música d’inspiració mundial com cap altre. Actualment, gairebé 30 anys després, encara hi ha demanda del llibre ‘Banned a D. C’. Per aquest motiu, Cynthia s’ha produït recentment una setena edició amb un final afegit  de 8 pàgines.

A més, hi haurà una entrevista a càrrec de Marc Curcio (ell mateix també és veterà de l’escena musical de Washington DC), Benjamin Villegas i Kike Bela, i l’oportunitat perquè el públic pugui fer preguntes.

La trobada continuarà amb un concert amb un elenc de músics estel·lars entre els quals participaran Edu Pou (ZA!), Side Chick, Marc Curcio (The Near Death Ensemble), Anna Pantinat, Caustic Roll Dave, Mike Mariconda (The Devil Dogs, The Raunch Hands), Benjamin Villegas (El Paso), Sergi Rovira de la Volta (Always Drinking Marching Band), Liviana Mauretti, Ryan Simbai Jenkins (Blackfeet Orchestra).

####
Dimarts, 13 de novembre de 2018
De 19:30 a 22:00
Fabra i Coats, Fàbrica de Creació
Sant Adria, 20, 08030 Barcelona
Accés lliure
www.thegoodgood.org

Imperdible

El Dràstik torna i apuja la persiana el 8 de juny

Published

on

By

El Dràstik és la seu social de l’associació l’Arcada Koncerts a Granollers. Un espai autogestionat pels més de 1300 socis dels quals disposa l’entitat. El Dràstik portava precintat des del 15 de desembre passat per discrepàncies amb l’Ajuntament de Granollers pel límit acústic i l’aïllament del local. Després d’unes reformes, s’ha pogut complir amb la normativa vigent. Finalment, tornaran a obrir el pròxim dijous 8 de juny.

“Per fi, ja tenim el Dràstik desprecintat!!! Després d’uns mesos tancat per arreglar uns temes amb l’Ajuntament de Granollers, per fi aquest dijous 8 de juny tornem a apujar la persiana. No calen gaires paraules per expressar l’alegria que suposa aquest fet, només dir, que la força de més de 1.300 socis, la paciència i la perseverança, han fet que sigui una realitat” paraules textuals dels responsables de l’Arcada Koncerts i del Dràstik.

“El Dràstik és la seu social de l’Arcada Koncerts, un espai per reunir-nos, xerrar, debatre i organitzar-nos. De moment no es podran fer concerts, tota la música passarà per un limitador connectat amb l’Ajuntament i s’haurà de continuar tenint el respecte cap als veïns igual o més com el que ja teníem abans. Programarem activitats culturals, punxades, projeccions, fires del disc… tot un món que anirem informant al seu moment”.

De moment arranca el 8 de juny amb la projecció d’un documental de del productor de Saragossa Santi Ric, i el divendres 9 de juny amb la música del gran Unclu Garrot.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.