Connect with us

Art Visual

Premi Honorífic terrorMolins 2018 a Jack Taylor

Publicat fa

el

Només cal entrar en alguna web especialitzada en cinema com ara Filmaffinity o IMDB per confirmar l’enorme llegat d’aquest senyor nascut George Brown Randall a Oregon (EUA) fa 82 anys i conegut per tots els amants del cinema fantàstic de debò com Jack Taylor. Un profà no deixarà de sentir-se sorprès per la quantitat de títols en què ha treballat aquest etern galant d’intensos ulls blaus des del seu debut en 1953, al seu país d’origen, en el programa de Jack Benny compartint repartiment amb Marilyn Monroe. Després es traslladaria a Mèxic per acabar finalment a Espanya on es produeix el gruix de la seva filmografia.

Thriller, aventures, drama, eròtic, western, no hi ha gènere que se li resisteixi, però és en el fantàstic, del terror a la sci-fi, on ha deixat una empremta més profunda. En el seu intens periple cinematogràfic ha treballat a les ordres de Jesús Franco, John Milius, Ridley Scott, Roman Polanski, Vicente Aranda o Milos Forman entre molts altres, i ha estat company de repartiment de Christopher Lee, Herbert Lom, Victoria Abril, Paul Naschy, Klaus Kinsky, Iciar Bollain, Johnny Depp, Patty Shepard, Ray Milland i un inacabable i atractiu etcètera.

A banda de la nostra veneració incondicional, el nostre homenatge passa per la projecció d’un curt però sentit documental, Jack Taylor, testigo del fantástico escrit i dirigit per Diego López.

Projeccions de “Jack Taylor, testigo del fantástico” amb el director Diego López i el propi Jack Taylor:

DIVENDRES 16 DE NOVEMBRE, 18:00h – LA GÒTICA

DIVENDRES 16 DE NOVEMBRE, 21:15h – LA PENI

Art Visual

El duet de música electrònica TREZOR presenta el clip GET DOWN

Published

on

By

El duet de música electrònica, TREZOR estrena el clip GET DOWN, gravat amb un iphone i rodat a diferents botigues de vinils de Barcelona, és la darrera entrega visual del seu disc EQUALITY. Mar (Murfila) i Way, estan preparant per a la propera temporada nou material sota la producció de Stefano Maccarrone de Abuela Studios, responsable dels treballs de Rigoberta Baldini, Carlos Sadness i Delafé i les Flores Azules entre d’altres.

TREZOR ha presentat diversos clips en plataformes socials, utilitzant cadascun com a altaveu per reivindicar problemàtiques socials: B-SIDE, MY PASSENGER, HUNGRY VAMPIRES, BECOME A ROBOT creant el moviment SOCIAL DANCE, música de ball per combatre l’homofòbia, transfòbia, racisme, sexisme, propagant missatges de diversitat i tolerància.

Amb GET DOWN volen homenatjar les botigues de discos i reivindicar el vinil com a suport musical, un objecte que ajuda l’oient a valorar i entendre la filosofia que hi ha darrere de cada treball discogràfic.

TREZOR: “A vegades, anar a comprar un disc resulta millor que el mateix disc. El ritual de desenvolupar-lo, l’electricitat estàtica, l’olor de tinta, el frec sensual del microsolc amb els rovells dels dits… Desplaceu l’agulla delicadament i espereu que el misteri es resolgui. Els més nostàlgics seguim dignificant la música a les botigues de discos, per sentir-nos descobridors de tresors, per retre homenatge a la cultura corrent i per embolicar-nos en un ritual únic de diàlegs musicals amb el propietari del local. No oblidem mai, que hi ha aquests llocs de culte d’on pots sortir amb el millor disc de la teva vida, literalment, entre les teves mans. A les botigues de discos la cultura musical es comparteix gràcies a persones simplement apassionades com Lupen. Volem agrair a Crokan’s Mutant Store per deixar-nos rodar aquest videoclip al seu espai ple d’art i amor.”

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.