Connect with us

Art Visual

Premi Honorífic terrorMolins 2018 a Jack Taylor

Publicat fa

el

Només cal entrar en alguna web especialitzada en cinema com ara Filmaffinity o IMDB per confirmar l’enorme llegat d’aquest senyor nascut George Brown Randall a Oregon (EUA) fa 82 anys i conegut per tots els amants del cinema fantàstic de debò com Jack Taylor. Un profà no deixarà de sentir-se sorprès per la quantitat de títols en què ha treballat aquest etern galant d’intensos ulls blaus des del seu debut en 1953, al seu país d’origen, en el programa de Jack Benny compartint repartiment amb Marilyn Monroe. Després es traslladaria a Mèxic per acabar finalment a Espanya on es produeix el gruix de la seva filmografia.

Thriller, aventures, drama, eròtic, western, no hi ha gènere que se li resisteixi, però és en el fantàstic, del terror a la sci-fi, on ha deixat una empremta més profunda. En el seu intens periple cinematogràfic ha treballat a les ordres de Jesús Franco, John Milius, Ridley Scott, Roman Polanski, Vicente Aranda o Milos Forman entre molts altres, i ha estat company de repartiment de Christopher Lee, Herbert Lom, Victoria Abril, Paul Naschy, Klaus Kinsky, Iciar Bollain, Johnny Depp, Patty Shepard, Ray Milland i un inacabable i atractiu etcètera.

A banda de la nostra veneració incondicional, el nostre homenatge passa per la projecció d’un curt però sentit documental, Jack Taylor, testigo del fantástico escrit i dirigit per Diego López.

Projeccions de “Jack Taylor, testigo del fantástico” amb el director Diego López i el propi Jack Taylor:

DIVENDRES 16 DE NOVEMBRE, 18:00h – LA GÒTICA

DIVENDRES 16 DE NOVEMBRE, 21:15h – LA PENI

Art Visual

“Ejaculant diarrea” l’espectacle d’en Roger Pelàez, els dimarts del 2023 a l’Àntic Teatre

Published

on

By

Ejaculant diarrea és el nou projecte d’en Roger Pelàez on s’embarca de nou en aquesta recerca d’un mateix dintre de l’interior propi sense saber que, al final, on es troba és a fora seu i dins dels altres. L’espectacle consta de parts ballades, parts cantades i parts parlades. Es cita incorrectament als grans clàssics i s’invoca de forma fallida a grans personalitats escèniques en un popurri desastrós que pretén deixar la moral del públic ensorrada més que no pas recrear-lo o edificar-lo. Un espectacle absolutament deseducatiu. Inspirat pels moments més baixos de l’individu com a persona.

Roger Pelàez portava molts anys esperant aquest moment en què els idiotes dominen el món perquè ell és molt idiota i té per segur que, amb una mica de sort, un tros o altre de món li’n tocarà. Canta, dibuixa, estudia el Talmud i ha publicat llibres de tebeos on simplifica les coses per fer la vida més manejable i mengívola a penya com ell. Que no tenen res, que no són res i que no aspiren a res.


Actuacions 2023,
7 de febrer
7 de març
11 d’abril
2 de maig
6 de juny
4 de juliol

Ballarí, guionista i actor: ROGER PELÀEZ
Guitarrista i músic: VIDAL SOLER
Producció executiva: CRISTINA RIGAU
Producció: ANTIC TEATRE

A les 20:00 Durada: 90 min
Entrades: 7,5 euros ONLINE i 9 euros TAQUILLA
Àntic Teatre c./ Verdaguer i Callís 12, 08003 Barcelona


fanzine 56

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.