Connect with us

Art Visual

Oberta inscripció al concurs de curtmetratges de terror del terrorMolins 2020

Publicat fa

el

Un any més es posa en marxa el Concurs internacional de Curtmetratges de Terror del TerrorMolins. Des del 4 de març i fins el 15 d’agost podeu enviar els vostres treballs a través de les plataformes Filmfreeway i Festhome.

Recordeu que les pel·lícules no poden superar els 18 minuts de durada i que les obres han d’estar englobades dins del gènere de terror en qualsevol de les seves vessants i subgèneres i, per descomptat, en qualsevol idioma. Podeu consultar les bases detallades del concurs i la dotació de premis en aquest enllaç.

Tots els curts seleccionats a la Secció Oficial seran projectats en la sessió de curts del Festival que tindrà lloc a la seu principal del Festival, el Teatre de la Peni. Sens dubte, es tracta d’una de les sessions més exitoses del Festival en què el públic gaudeix de la projecció de totes les peces seleccionades.

Els curts seleccionats a Secció Oficial optaran també al Premi Melies de Plata al Millor Curt 2020 que atorguem com a membres de la Melies Festivals Federation – MFF.

Com a festival de referència mundial en el gènere de Terror, estimen i cuiden el món del curtmetratge i, per això, us animem a que envieu els vostres treballs.

Art Visual

Primer Congrés de la Febre Aviària, un festival de fanzines i arts gràfiques obert a tothom menys a Collboni

Published

on

By

El diumenge 21 de Gener, Makipomba juntament amb Mar Negre i Pardal, organitzen el primer Congrés de la Febre Aviària, un festival de fanzines i arts gràfiques obert a tothom menys a Collboni.

El gran esdeveniment ve acompanyat de un taller de poesia gegant, mercadillo durant tot el dia en el que participen molts altres col·lectius, taller de fanzines, presentació del pardal 5, micro obert i extrema diversió.

Envien el cartell, que pròximament penjaran al instagram de l’antiga massana i Makipomba. També podeu posar paradeta al mercadillo si voleu!

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.