Connect with us

Novetats discogràfiques

The Runner, nou single i videoclip d’en Xavier Calvet

Publicat fa

el

The Runner és el primer single de ‘Crosswinds’, segon disc en solitari del compositor, cantant i guitarrista català Xavier Calvet (ex-Bullitt), editat conjuntament per BCore Disc i TBC Produccions, veurà la llum el proper 22 de març.

The Runner és la cançó que obre ‘Crosswinds’ i amb la qual es presenta el disc al públic. En ella, Xavier Calvet es posa a la pell d’un corredor de fons que quan comença a córrer no pot parar. The Runner és una metàfora sobre la vida, les metes i els somnis, i aquesta voluntat indestructible que de vegades tenim sense saber molt bé d’on neix però que ens empeny amb determinació cap a ells.

Si ets fan de Ryan Adams, The Jayhawks, Wilco, The War on Drugs, Josh Rouse, Nada Surf o Maritime, The Runner t’enamorarà.

El videoclip està realitzat per Biel Macià i Oriol Macià, es pot veure ja online i el single està des de la passada setmana disponible a totes les plataformes digitals.

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.