Connect with us

Art Visual

35 curtmetratges, més de 250 inscripcions, formen la secció oficial del CRYPTSHOW FESTIVAL

Publicat fa

el

Crypstshow Festival ha rebut 256 curtmetratges per participar en el XIIIè Premi Serra Circular, dels quals 35 formaran part de la Secció Oficial. El certamen repetirà el format de l’any passat amb dos caps de setmana de programació els dies 28 i 29 de juny i els 4, 5, 6 i 7 de juliol.

Les projeccions de curtmetratges seran el segon cap de setmana del festival. Seran més de 7 hores de produccions de petit format on troben obres seleccionades en més d’una cinquantena de festivals internacionals, algunes d’elles premiades com ara Bailaora de Rubin Stein, nominada als Premis Goya; el multipremiat The 100th Victim del canadenc Anthony von Seck. També, Oscar’s Bell de Chris Cronin, seleccionat a més d’una vintena de festivals. Durant els tres dies de curtmetratges es podran veure produccions que han participat al BIFFF – Brussels International Fantastic Film Festival, Macabro Film Festival, Mórbido Film Festival o al Palm Springs Shortfest.

Oscar’s Bell de Chris Cronin

Aquesta dècima edició s’han inscrit curtmetratges de 43 països d’arreu del món, sobretot de l’estat espanyol, Estats Units, Canadà, França, Regne Unit, però al Cryptshow Festival participaran, també, curts de Rússia o Mèxic.

Com està passant des de l’any 2013, dins aquesta Secció Oficial, Cryptshow Festival ofereix una sessió per a adolescents. La projecció serà precedida, a les 10h, per una sessió de maquillatge d’efectes especials a càrrec de Your Make up Studio. Després de l’èxit de les darreres edicions, aquest any doblem les sessions. N’oferirem dues, els dies 4 i 5 de juliol a les 11h30, i de moment ja està confirmada l’assistència de prop de 400 joves.

Art Visual

El duet de música electrònica TREZOR presenta el clip GET DOWN

Published

on

By

El duet de música electrònica, TREZOR estrena el clip GET DOWN, gravat amb un iphone i rodat a diferents botigues de vinils de Barcelona, és la darrera entrega visual del seu disc EQUALITY. Mar (Murfila) i Way, estan preparant per a la propera temporada nou material sota la producció de Stefano Maccarrone de Abuela Studios, responsable dels treballs de Rigoberta Baldini, Carlos Sadness i Delafé i les Flores Azules entre d’altres.

TREZOR ha presentat diversos clips en plataformes socials, utilitzant cadascun com a altaveu per reivindicar problemàtiques socials: B-SIDE, MY PASSENGER, HUNGRY VAMPIRES, BECOME A ROBOT creant el moviment SOCIAL DANCE, música de ball per combatre l’homofòbia, transfòbia, racisme, sexisme, propagant missatges de diversitat i tolerància.

Amb GET DOWN volen homenatjar les botigues de discos i reivindicar el vinil com a suport musical, un objecte que ajuda l’oient a valorar i entendre la filosofia que hi ha darrere de cada treball discogràfic.

TREZOR: “A vegades, anar a comprar un disc resulta millor que el mateix disc. El ritual de desenvolupar-lo, l’electricitat estàtica, l’olor de tinta, el frec sensual del microsolc amb els rovells dels dits… Desplaceu l’agulla delicadament i espereu que el misteri es resolgui. Els més nostàlgics seguim dignificant la música a les botigues de discos, per sentir-nos descobridors de tresors, per retre homenatge a la cultura corrent i per embolicar-nos en un ritual únic de diàlegs musicals amb el propietari del local. No oblidem mai, que hi ha aquests llocs de culte d’on pots sortir amb el millor disc de la teva vida, literalment, entre les teves mans. A les botigues de discos la cultura musical es comparteix gràcies a persones simplement apassionades com Lupen. Volem agrair a Crokan’s Mutant Store per deixar-nos rodar aquest videoclip al seu espai ple d’art i amor.”

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.