Connect with us

Festival

L’Estraperlo acull el Badalona Calling Weekender 2019

Publicat fa

el

Aprofitant la versió reduïda del Gasteiz Calling d’aquest any i tenint les bandes a la península, la promotora HFMN a decidit muntar un cap de setmana també a la sala Estraperlo (Club del Ritme) de Badalona.

Divendres 8 Novembre 2019
The Exploited // Se’Ls van escapar d’entre els dits a la passada edició però Wattie eLs va prometre que tan aviat poguessin estarien per demostrar-nos que el punk no ha mort. Nascuts a principis de 1980 la banda són un tot clàssic de la història del Punk i això ho demostren amb la seva actitud tant sobre com darrere dels escenaris.
The Partisans // Formats a principis de 1978, els anglesos han recollit èxits de punk rock des que van començar a compondre, influenciats per artistes com Sex Pistols, The Clash i The Ramones.
MAID of ACE // Són quatre germanes que reparteixen adrenalina des del seu primer concert a 2005. Després dels dos discos que publiquen en 2014 i 2016 colpegen fort per fer-se un nom a tot el món. La seva energia en viu, so cru i punk rock directe deixen clar que són una força a tenir en compte.
Ratpenat // Amants de passar-ho bé, beure, menjar i fumar, així com de fer el boig sobre els escenaris, la banda presenta el seu nou treball “100% Indecent”, una declaració d’intencions a ritme de Punk’n’Roll.

Dissabte 9 Novembre 2019
Shelter // El retorn de la banda de Hardcore Punk SHELTER, formada per Ray Cappo el 1981, ens porta les cançons de la seva extensa discografia amb clares influències Hare Krishna.
Devil in Me // Aquest quintet de hardcore punk amb gust de crossover dels 90s es van formar a Lisboa, Portugal. Aposten per un so enfocat a les arrels clàssiques del hardcore amb melodies enganxoses i potents cors. Influenciats pel so novaiorquès, però també californià arriba “Soul Rebel” que és ja el seu quart àlbum de llarga durada, llançat en 2015 pel segell alemany Impericon Records.
Nocivo // Nascuda a València el 1986 van ser influenciats per bandes punk del moment però no van trigar a prendre l’essència de vella escola del hardcore. Amb la maqueta “Humor, Amor y Respeto” i el seu disc homònim han estat vinculats als centres socials i l’escena underground de València, seguint el seu camí amb altres bandes com Alloraralaiglesia o Foreword.
Death By Stereo // Des de la seva creació el 1998, DEATH BY STEREO ha estat equilibrant la consciència i el caos amb la seva exclusiva amalgama d’hardcore, metall i punk. Després de realitzar gires en més de 20 països per fi tenim aquí a les ovelles negres del somni americà.
Kids Of Rage

Abonament 2 dies 40€ (+despesses) máxim 200 Abonaments
Entrada de dia 22€ (+despesses) máxim 200 entrades per dia
Taquilla per dia 27€
ENTRADES

Art Visual

The Exploding Plastic Fest #7, la setena edició se celebrarà el 9 d’octubre

Published

on

By

El 9 d’octubre se celebrarà The Exploding Fest. és a dir, la 7a edició del happening d’improvisació entre música i arts en moviment. Una festa  d’homenatge a Andy Warhol i les seves explosions artístiques improvisades, ‘The Exploding Plastic Inevitable’.

The Exploding Fest és una trobada única de més de 20 artistes de moviment, músics i performers inconformistes que a través de la improvisació faran als Jardins del Pou de la Figuera un gran hàppening d’exploració escènica i musical contemporània a l’aire lliure. Col·loquis i accions artístiques en col·laboració amb entitats del barri com ara  l’Antic Teatre, FemArt, RAI – Recursos d’Acció Intercultural o Mescladís.

The Exploding Fest és un happening per a la improvisació. És una cita anual única entre ballarins/es, músics, coreògrafs, activistes del moviment, poetes, artistes audiovisuals i performers inconformistes catalans (principalment), que ha convertit durant 6 edicions diversos indrets de Barcelona com ara Vallcarca, Hangar i Fabra i Coats, en l’epicentre de l’exploració escènica contemporània de Barcelona durant un dia. Al llarg de tots els anys hi han participat més de 220 performers, poetes, ballarines, músics i artistes de tota mena en més de 40 actuacions.

ARTISTES 2021
Adriano Galante, Arnau Obiols, Blanca Haddad, Edurne Arizu, Isadora López Pagán, Joan Cot, Joana Gomila, Kotomi Nishiwaki, Laia Vallés, Marc Torrent, Marina Herlop, Marina Pravkina, Martí Sales, Mark Cunnigham, Milagros García, Miquel Casaponsa, Pere Joseph, Robert Otto, Ubaldo, Raquel Klein, Paul Guenot i Pedro Strukelj.

HORARIS
BLOC 1: Col·loquis per conèixer els projectes d’entitats del barri de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera entorn a la creació comunitària.

17 – 18 h. Parlaran algunes entitats del barri, del seu treball i la seva convivència.
Hi participara Eli Ruiz de l’Antic Teatre, Martin Habiague de Mescladís, Nil Barutel de Riborquestra i Júlia Llull de Ca la Dona. Dinamitzat per Jordi Oliveras, de la revista Indigestió.

18 – 19 h. Projectes de creació artística comunitària en actiu al barri
Hi participen Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol (per part de l’Antic Teatre) i Francisca Araújo, Beatriz Contreras de RAI. Dinamitzat per Eva Garcia, de ComuArt.

BLOC 2: Accions-espectacles interdisciplinaris

19:30 – 20 h. Efecte Doppler
Casal Pou de la Figuera
Acció improvisada dirigida, multidisciplinar i col·lectiva, amb el fil conceptual conductor d’estar i no estar alhora, ser-hi i no ser-hi, existir i no existir. Conduït per Joan Cot. Amb la participació de: Blanca Haddad, Marc Torrent, Mark Cunningham, Milagros García, Miquel Casaponsa, Robert Otto.
Cal reservar entrada aquí

20:30 – 22h. Enlaces estables
Jardins del Pou de la Figuera
Acció performàtico – musical que evoluciona el joc del telèfon descompost, a través del qual, els músics, ballarins, performers, artistes sonors i de la veu participants s’aniran connectant i interpretant en directe de manera consecutiva. Amb la participació de:

Adriano Galante, Arnau Obiols, Edurne Arizu, Isadora López Pagán, Joana Gomila, Kotomi Nishiwaki, Laia Vallès, Marina Herlop, Marina Pravkina, Marti Sales, Paul Guenot, Pere Joseph, Raquel Klein, Ubaldo

Aquestes dues sessions artístiques seran acompanyades per la crònica il·lustrada de Pedro Strukelj en directe.


L’accés al festival és gratuït i no cal reserva prèvia, excepte per l’espectacle-acció Efecte Doppler (19:30), per al qual és necessari reservar un seient a través d’aquest enllaç.

The Exploding Plastic Fest està organitzat per un col·lectiu d’artistes i amants de les arts, promotors de música, arts del moviment, i visuals, conscients de que part del seu creixement creatiu requereix una exploració paraescènica fonamentada en el risc i la llibertat. Sonia Fernández Lage, i Kike Bela són els seus directors artístics.

The Exploding Plastic Fest #7 és una iniciativa de The Good Good. Amb la col·laboració d’ Empíricel Casal del Pou de la FigueraRAI – Recursos d’animació InterculturalFemArt i l’Antic Teatre i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.