Connect with us

Novetats discogràfiques

Ferran Palau ens presenta ‘Cel Clar’

Publicat fa

el

Cel Clar és un doble single compost i gravat a casa de l’artista durant els dies de confinament (març a abril 2020).

Dues cançons que surten del seu fons més intimista per així expulsar la barreja de tristesa i necessitat que molts músics han viscut amb les cancel·lacions de les seves gires, i res té a veure amb les seves preocupacions econòmiques, que també existeixen, si no amb la retrobar-se amb la necessitat de connectar amb el seu públic, amics i sobretot família.

Les dues cançons reconnecten a l’artista, de forma encara més intensa si cap, amb la seva llar i la seva família. Presentat en un format 7 “, totes dues cançons han estat gravades amb la vella Tascam 2488 i micro T-Bone a la sala de casa, barrejades després per Jordi Matas i masteritzades en temps record per Victor García (Ultramarinos Mastering).

Vinil negre 7″
Pre-Order / Crowdfunding
Amb els primers 100 pre-orders ja podran assegurar la fabricació d’una edició molt limitada de vinils per contribuir a les cancel·lacions i canvis de concerts durant la quarantena.

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.