Connect with us

Novetats discogràfiques

Nou LP dels australians “The Meanies”

Publicat fa

el

Sorpresa! Els pesos pesants del punk-rock australià The Meanies revelen els detalls del seu pròxim disc, “Desperate Measures”, al mateix temps que comparteixen “Cruel To Be Caned”, el primer single del que serà l’àlbum.

El llançament de “Desperate Measures” serà al juliol de 2020 a través del segell FOLC Records a Europa, que marca el primer àlbum d’estudi de la banda des del seu triomfal disc de retorn al 2015 “It ‘s Not Em, It’ s You”, que va acumular una gran quantitat de bones crítiques.

“Desperate Measures és el títol d’un àlbum d’època, ja sigui aplicable a l’aparició de l’antiintelectualisme de dretes, la negació associada d’un imminent desastre ambientalment apocalíptic o la lobotomia cultural dels mitjans populars d’avui”, diu Link. “És difícil veure un camí a través d’aquest miasma de negativitat il·lògica sense… (redoble de tambors) …mesures desesperades”.

El primer single “Cruel To Be Caned” representa una història d’ansietat, depressió i aïllament inevitable, la lluita sabent que tal expulsió forçada és alhora completament necessària, però ressentida. Una altra característica del single és que suposa la primera ocasió en què el baixista, Wally Meanie, s’encarrega de la veu principal en una cançó del grup.

Aquest nou senzill ve acompanyat d’un videoclip, a força de collages de terror esgarrifós produït pel mateix Link Meanie.


“33 songs to beat the pandemic: Kick out the virus!”

FOLC RECORDS INFORMA
Hola, amigos.
De nuevo venimos a pediros vuestra ayuda y vuestra aportación para ver si entre todos podemos poner nuestro granito de arena a esta situación y ayudar de alguna forma al sector sanitario que tan enorme trabajo está haciendo desde que empezó toda esta locura.
Hemos hecho una recopilación de los grupos a los que hemos publicado discos en los últimos tiempos. Nos pusimos de fecha límite enero del 2.019, por parar en algún momento, pero en algunos casos son canciones anteriores, porque algunos grupos, al enterarse del proyecto, han querido unirse con grabaciones anteriores, o nos han aportado grabaciones inéditas. No podemos estar más agradecidos a todos los grupos que no han dudado ni un segundo en unirse a esta iniciativa. Estamos muy orgullosos y felices de tenerles en nuestra familia.
Para acabar, que tampoco queremos enrollarnos mucho más, imaginamos que os preguntaréis dónde irá vuestro dinero. Llevamos un tiempo hablando con trabajadores de la sanidad pública (que tanto está haciendo por nosotros) para ver dónde consideramos que nuestra ayuda va a ser más efectiva. Os mantendremos debidamente informados, por supuesto, pero podéis tener claro que hasta el último euro que se saque de aquí irá destinado a paliar alguna necesidad importante por parte del sector sanitario.

Son 7 € de nada por 33 canciones, pero si queréis aportar más, podéis hacerlo a la hora de pagar. Ah, y como agradecimiento a los que os animéis a esta propuesta, haremos un sorteo de discos por cada 25 aportaciones realizadas. 2 discos a elegir entre los que tengamos en stock.

Novetats discogràfiques

BALA anuncien el nou àlbum “BESTA” amb el single “Equivocarme” juntament a Dani Miller (Surfbort), Ana Curra i Laurispunkis

Published

on

By

BALA, són Anx i V, o també Anxela Baltar i Violeta Mosquera. Duet de guitarra i bateria que mitjançant la potència del seu directe s’han establert com una de les bandes de rock de referència dins de l’escena nacional.

BALA van avançar el novembre passat “Prisas”, un single que les portava de tornada amb nova música des del 2021 i el vídeo del qual ja acumula més de 65.000 visites.

Ara anuncien el seu esperat nou àlbum “Besta” que es publicarà el 26 d’abril a través de [PIAS]. “Besta” va ser gravat durant l’estiu de 2023 per Santi García a Cal Pau Recordings i Ultramarinos Costa Brava (Sant Feliu de Guíxols). Barrejat per Santi García i masteritzat per Víctor García.

“És un àlbum ple de referències a estils i diferents sons que gira al voltant de temes tan candents com la precarietat laboral, el consumisme, els problemes mediambientals, la defensa dels animals o la importància de les xarxes de cura (i autocura)”.

La mateixa banda defineix aquest nou treball com un manifest de 12 cançons que pretén denunciar i fer llum a parts iguals enmig d’una època convulsa, marcada per “la polarització i els ansiolítics”.

Per llançar la notícia de l’anunci de l’àlbum, BALA han avançat un nou single titulat “Equivocarme” on compten amb la col·laboració de Dani Miller (Surfbort), de la llegendària Ana Curra, i de Laurispunkis (GRIMA). “El tema representa força bé l’essència de BALA. Un tema curt i intens que parla de consells no demanats i de la necessitat de posar límits. Volem escoltar allò que tenim a dins, deixar-nos portar pel que sentim, equivocar-nos i tornar a començar. O no…” expliquen BALA. “Les col·laboracions pretenen retre homenatge a totes elles, i continuar nodrint la comunitat d’aliances sorores i sonores.”

“Besta” estarà disponible en format digital / CD y LP desde el 26 d’abril de 2024 a través de [PIAS]. Pre-guarda o fes el teu pre-order aquí.

Pròxims concerts,
3 d’abril – Praza de Santa Maria – Lugo
26 d’abril – Sound Isidro (Copérnico) – Madrid
4 de maig – Vulcano Fest – Tenerife
15 de juny – Basqueiral Festival – Santa Maria de Lamas (Portugal)
29 de juny – VdB Rock Festival – Venta de Baños (Palencia)

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.