Connect with us

Bolos

Supersuckers arranquen el 31 de març una gira de 10 concerts

Publicat fa

el

Els incombustibles Supersuckers tornen a girar amb motiu del nou disc d’estudi, i la veritat és que ja hem perdut el compte de la quantitat de discos que aquests currelles del rock han parit durant més de 30 anys de carrera i carretera.

Liderats per un Eddie Spaghetti recuperat, la ja clàssica formació de Seattle ha estat històricament relacionada com a clara influència del moviment rock que va sorgir fa anys i que va estar capitanejada per grans noms com The Hellacopters, Gluecifer, Backyard Babies o Turbonegro.

Deixant de banda aquest petit canvi musical que els va escorar cap al country i apostant per un so i unes composicions més properes al que van fer en els seus dos primers discos, Supersuckers segueixen pentinant a cop de fites i rock and roll greixós i assilvestrat, deixant enrere aquells anys titubejants i delicats per la malaltia (ja superada) del seu líder, el carismàtic @spaghetti666.

Gira 2022,
31 Març – BARCELONA Sala WOLF
1 Abril – ZARAGOZA Rock & Blues Café
2 Abril – VALENCIA Loco Club
3 Abril – MADRID Gruta 77 Madrid
5 Abril – VIGO Sala Rouge
6 Abril – A CORUÑA Sala Mardi Gras
7 Abril – LEON Babylon León
8 Abril – VITORIA Hell Dorado :: El Club Sónico ::
9 Abril – BILBAO Kafe Antzokia
10 Abril – PAMPLONA Zentral

+ Info & tickets: www.noiseontour.com

Bolos

Toundra continuen presentant el seu darrer disc ‘Hex’

Published

on

By

Després del seu pas aquest estiu per festivals europeus i nacionals com ara Low Festival, Resurrection Fest, Castell Rock o Sound Of Liberation Anniversary (Munic) o Freak Valley Festival (Alemanya), Toundra continuen presentant el seu nou disc “Hex”. El seu vuitè àlbum d’estudi va ser editat el passat mes de gener per Inside Out Music / Century Media i amb ell la banda va arribar al número 1 en vendes a Espanya a la llista de vinils i al número 4 a la llista general, tota una fita per la història de la música instrumental del país.

Després d’uns mesos en què la banda no ha parat de presentar aquest disc per tot Europa, Toundra continuen ara completant una de les gires nacionals de l’any. Aquesta és la “Fall Hex Tour” de Toundra, on portaran el seu so potent a llocs realment importants per a ells com Madrid, Astúries, Galícia, País Basc, Canàries…

La banda comenta sobre això: «Estem molt il·lusionats de seguir a la carretera i seguir notant la calor i l’afecte de la gent. «Hex» és un disc que ens ha tornat l’alegria i el sentit de tot: estar junts a la carretera tocant en directe, coneixent gent i visitant ja (cada vegada més, nois) vells amics. En aquesta gira tornem a sales les anteriors visites de les quals han quedat indelebles a la nostra memòria com a banda. Us esperem tots aquí.»

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.