Connect with us

Novetats discogràfiques

Fastloud treu el nou single “Feeling the Cold”, energia i contundència a parts iguals

Publicat fa

el

Fastloud és una banda de punk-rock/skatepunk fundada a Barcelona l’estiu de 2015. Es tracta d’un projecte musical que recorda el punk-rock dels 90, amb cançons curtes, ràpides i intenses, i lletres crítiques que parlen de la vida quotidiana. La banda està formada per Jordi del Pino (veu i guitarra rítmica), Dani Ventura (guitarra solista i segones veus), Jairo Gomes (baix i segones veus) i Victor Vidal (bateria i segones veus).

El nou single segueix l’estil 90’s punk rock i va amb una visió crítica de la societat, explica l’estil de vida en “bucle” del “despertar-treballar-dormir” al que ens veiem obligats a conviure, perdent així, gran part del que gira al nostre entorn i repetint els mateixos errors generació darrere generació. Gravat, mesclat i masteritzat per Xavi Escribano (anti-patiks, violets..) a EM Estudi.

Influenciats per grans del punk-rock melòdic com NOFX, Lagwagon, Satanic Surfers i Good Riddance. FASTLOUD ha tocat en prestigioses sales com Razzmatazz, Estraperlo Club, La Deskomunal, Sala Bóveda, Festa Alternativa de Gràcia, La Cave à Rock de Francia o Rocksound Bar, on van presentar el seu darrer treball penjant el cartell de SOLD OUT en una nit frenètica.

Amb el seu últim treball “Dive in a Life” (2021), el grup destaca per ser una de les bandes referents del hardcore melòdic a la localitat Barcelonesa, amb una influència que ha arribat a nivell estatal.

Pròxim concert a la vista

Novetats discogràfiques

Clara Peya estrena el nou single “Sota les dents” feat. Leo Rizzi

Published

on

By

“Sota les dents” parla de la incomoditat d’habitar un cos, de la violència i el maltractament que exercim sobre ell. La llavor i l’inici del nou disc, una oda a la imperfecció. 

És el tercer single del pròxim àlbum de Clara Peya, compost per tretze cançons cantades per tretze cantants, de les quals ja hem pogut gaudir de dos avançaments amb les veus d’Ede “Cerebralmente”, de Ferran Palau “El Tall”, i el pròxim 2 de juny amb una de les noves veus del pop espanyol amb més projecció Leo Rizzi “Sota les dents”.

Un projecte molt especial on també col·laboren Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Maren, Àlex Serra, Anna Ferrer, Iris Deco, Marina Herlop, Momi Maiga i Pol Batlle, i que sortirà a la llum al pròxim setembre. Ben aviat podrem veure les primeres dates de la gira!

El videoclip escenifica com sovint, ens esforcem i forcem per controlar les situacions de la vida sense ser conscients que justament quan deixem de pressionar i confiem, és quan les coses són capaces de moure’s i succeeixen.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.