Connect with us

Novetats discogràfiques

Fastloud treu el nou single “Feeling the Cold”, energia i contundència a parts iguals

Publicat fa

el

Fastloud és una banda de punk-rock/skatepunk fundada a Barcelona l’estiu de 2015. Es tracta d’un projecte musical que recorda el punk-rock dels 90, amb cançons curtes, ràpides i intenses, i lletres crítiques que parlen de la vida quotidiana. La banda està formada per Jordi del Pino (veu i guitarra rítmica), Dani Ventura (guitarra solista i segones veus), Jairo Gomes (baix i segones veus) i Victor Vidal (bateria i segones veus).

El nou single segueix l’estil 90’s punk rock i va amb una visió crítica de la societat, explica l’estil de vida en “bucle” del “despertar-treballar-dormir” al que ens veiem obligats a conviure, perdent així, gran part del que gira al nostre entorn i repetint els mateixos errors generació darrere generació. Gravat, mesclat i masteritzat per Xavi Escribano (anti-patiks, violets..) a EM Estudi.

Influenciats per grans del punk-rock melòdic com NOFX, Lagwagon, Satanic Surfers i Good Riddance. FASTLOUD ha tocat en prestigioses sales com Razzmatazz, Estraperlo Club, La Deskomunal, Sala Bóveda, Festa Alternativa de Gràcia, La Cave à Rock de Francia o Rocksound Bar, on van presentar el seu darrer treball penjant el cartell de SOLD OUT en una nit frenètica.

Amb el seu últim treball “Dive in a Life” (2021), el grup destaca per ser una de les bandes referents del hardcore melòdic a la localitat Barcelonesa, amb una influència que ha arribat a nivell estatal.

Pròxim concert a la vista

Novetats discogràfiques

MARAGDA avançen el doble senzill “Skirmish” i “My only link”

Published

on

By

El segon treball de la banda vallesana Maragda portarà per títol ‘Tyrants’ i veurà la llum el proper 8 de maig del 2024 via Spinda Records.

Si el mes passat avançaven la pista que dóna nom a l’àlbum, avui presenten un doble senzill que conformen les cançons “Skirmish” i “My only link”, i ho tornen a fer mostrant-les en les seves versions d’estudi i de directe, extretes aquestes últimes de la live session que recentment van gravar als Siete Barbas Estudios.

Melòdies, atmosferes, composicions de gran complexitat i actitud garatge són els components principals de ‘Tyrants’.

D’aquesta manera, Maragda, continuen desgranant aquest esperat treball que suposa la continuació al seu exitós debut homònim (2021, Spinda Records) i l’EP en directe ‘The Reckless/Evils Seed’ (2022, Spinda Records). En aquesta nova entrega discogràfica la banda ens submergeix en un viatge introspectiu a través d’una amalgama de temes que abasten des de les limitacions autoimposades fins a la lluita pels valors, l’amor, l’esperança i els comiats. Tot plegat es desenvolupa en un hipotètic univers de fantasia, on la psicodèlia i el rock progressiu es fonen constantment afegint matisos d’altres estils com ara el garatge.

Per a la creació de l’àlbum “Tyrants”, Maragda es va embarcar en un viatge creatiu que els va portar als Big Snuff Studios de Berlín, on van col·laborar amb l’enginyer Richard Behrens, conegut pel seu treball amb bandes com Kadavar i Elder. Posteriorment, la masterització va anar a càrrec de l’aclamat enginyer Peter Deimel (habitual de bandes com Motorpsycho) als Black Box Studios de França, consolidant així una col·laboració reeixida que va començar amb el seu àlbum debut.

A l’apartat visual, la banda s’ha tornat a associar amb l’estudi Error! Design (Explosions In The Sky, Russian Circles, Mastodon) per al disseny gràfic de l’àlbum, assegurant una experiència estètica cohesiva i captivadora per als seguidors.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.