Connect with us

Novetats discogràfiques

Againsters publiquen el seu primer 7″ amb 5 temes

Publicat fa

el

El primer EP dels Againsters ja està disponible en vinil, després d’haver-se fet esperar un parell de mesos pel confinament. 5 temes gravats a TrashZone per en Juan Carlos i la veritat és que ha quedat molt bé.

Quantes bandes hi ha que no tinguin una foto grupal en el seu primer disc? Againsters som una d’elles i els agradaria dir que va ser per fer-se els misteriosos, però hi havia una quarantena i van haver de resoldre coses.

Ofereixen un pack amb el 7″ + samarreta per € 20, enviament inclòs. Els primers a comprar el pack us endureu vinil color. Hi ha dos models de samarreta, logo horitzontal i logo vertical, i tenen totes les talles tant de noi com de noia.
>> COMANDES

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.