Connect with us

Bolos

Ghostemane, farà dos concerts (Barcelona i Madrid) el novembre de 2021

Publicat fa

el

En ambdues dates Ghostemane presentarà el seu nou disc, el vuitè que treu en sis anys, titulat “Anti-Icon”, que ha publicat el 21 d’octubre. Un regal no només per als seus nombrosos fans, sinó també per aquells que segueixen a noms com Nine Inch Nails, Code Orange o The Haxan Cloak i, en general, per a qualsevol fan de les faccions extremes i intenses del rap i el techno, o dels sons metalcore o industrials. De moment, “Anti-Icon” està rebent etiquetes com les de “trap metall” (Louder Sound) i ressenyes tan positives com les següents: “Els puristes no cal que ens llegeixin. Però per a tots els altres, aquest és un emocionant viatge en un tren fantasma” (NME),“Un fosc infern sonor que augmenta el seu mite (…) en algun lloc entre Nine Inch Nails en el seu punt més obtús, les distorsions de Code Orange i el nihilisme de Ministry”(Kerrang!),“Porta la música dura a un nou nivell, és un recipient extraordinari per a la catarsi” (The Line Of Best Fit).

En paral·lel, el mateix Ghostemane ha descrit així la seva nova obra: “L’auge i caiguda. L’èxtasi del dolor. La fragilitat de la calma després del xoc. El ensordidor silenci omplint el teu cervell, forçant a cridar. Les batalles bullint en el teu interior. Aquest és el so de Anti-Icon”.

De nom real Eric Whitney, Ghostemane (abans conegut artísticament com Ill Biz), nascut a Florida, va començar la seva carrera musical com a guitarrista de bandes de hardcore i doom metall. Però una vegada traslladat el 2015 a Los Angeles, i després d’entrar en contacte amb el raper JGRXXN, es va unir al col·lectiu Schemaposse, en el qual estaven Craig Xen i el ja mort Lil Peep. I aquí va donar un definitiu tom, va canviar de direcció musical a la seva trajectòria. Un any més tard, l’abril de 2016, després de la desaparició de Schemaposse, Ghostemane va començar a associar-se amb $ uicideboy $ i amb el raper de Florida Pouya (amb qui va llançar un any més tard el tema “1000 Rounds”). Fins al moment ha publicat una vintena de títols, entre LPs (el penúltim, “N / T / H / S / E”, el 2019, el darrer, el flamant i ja citat “Anti-Icon”) i EPs (tres d’ells l’any passat: “Fear Network”, “Opium” i “Human Error”, aquest en col·laboració amb Parv0, i l’últim, “Fear Network”, l’abril de 2020 en el segell hardcore Triple-B Records, ja que continua connectat amb aquesta escena).

La seva discografia exhibeix un estil dur i directe, amb lletres centrades en l’ocultisme, la depressió i la mort, beats elaborats amb ressons de l’escena hardcore d’on va sorgir. En paral·lel, el maig de 2020 ha revelat el seu últim projecte, el black metall lo-fi de Baader-Meinhof, banda de la qual ell és el seu únic component (aquí es fa dir Eric Ghoste) i que ha publicat un homònim EP de debut.


Aquesta gira és una coproducció entre Houston Party i Polar Nights i les entrades sortiran a la venda dijous 12 de novembre.

Dijous 11 nov 2021 – BARCELONA – Sala Apolo – ENTRADES
Diumenge 14 nov 2021 – MADRID – Cats – ENTRADES

Bolos

El concert de l’Ensorrada fa el salt al circuit peninsular amb Chulería, Joder! i Batec com a caps de cartell

Published

on

By

El Col·lectiu Ensorrada organitza el proper dissabte 1 de juny de 2024 la cinquena edició del concert de l’Ensorrada, el festival bianual que aquest col·lectiu cultural celebra a la seva localitat de Rosselló (Segrià). Tindrà lloc al frontó de l’antiga colònia tèxtil d’Alkanís a partir de les 19.00h i l’entrada és gratuïta.

En aquesta nova edició, el certamen presenta el seu cartell més ambiciós fins a la data, amb la presència, per primera vegada, d’una banda de fora del territori català: es tracta del grup Chulería, Joder!, provinents de Bilbao i que visitaran per primera vegada Catalunya de la mà de l’Ensorrada. La banda arriba presentant el seu primer treball La Urbe, el qual els ha permés embarcar-se en una gira per tota la Península Ibèrica i que l’1 de juny farà parada a Rosselló del Segrià. Els acompanyaran com a caps de cartell el grup Batec, que també presenten nou disc No és un simulacre. La banda, formada per músics del Vallès i de Ponent, va ser creada l’any 2015 i des de llavors s’han convertit en un referent de l’escena del punk rock català, amb gires arreu del país i Europa.

El frontó de l’antiga colònia d’Alkanís de Rosselló acollirà el concert l’1 de juny amb un cartell amb gran presència de grups de Ponent

Com és costum, l’Ensorrada també vol ser un escenari obert a les formacions de Ponent, per això també hi actuaran Gos Mullat, provinents d’Alcarràs i que es caracteritzen pel seu hardcore-punk i Pork Chop Boys, un duet de punk-folk acústic format a les Garrigues. L’1 de juny també serà el debut dels trempolins Los Ingenieros de la Universidad de Oklahoma, un duo stoner i hard rock, amb excomponents de Fracaso Escolar. Finalment, al cartell també hi haurà els locals The Strio i Fox System, aquests darrers, amb nova formació.

Chuleria!

L’entrada al concert és gratuïta i hi haurà servei de barra i menjar a preus populars. Els concerts començaran a les 19:00h i l’organització publicarà els horaris de les actuacions a les seves xarxes socials.

El Col·lectiu Ensorrada es va fundar l’any 2022 amb l’objectiu d’organitzar concerts i activitats contraculturals al municipi de Rosselló. Des de llavors, ha organitzat 5 concerts de l’Ensorrada –dos a l’any– i altres activitats com vermuts musicals o tallers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.