Connect with us

Festival

El Resurrection Fest 2021 presenta el cartell per dies

Publicat fa

el

La 15a edició del Resurrection Fest Estrella Galícia es realitzarà finalment del dimecres 2 al dissabte 5 de juny de 2021, un cap de setmana diferent a l’habitual per aconseguir que el cartell mantingui les expectatives, després de l’ajornament de l’edició 2020 per la crisi del coronavirus . Després d’esgotar les entrades a l’octubre de 2019, el festival esperava a més de 120.000 assistents al llarg de 4 dies, rècord absolut d’assistència, i havia preparades moltes sorpreses: canvis en el recinte per a més comoditat, decoració, actuacions especials, etc.

Després de l’anunci a l’estiu passat de System of A Down, KoRn i Deftones, el Resurrection Fest ens porta el cartell per dies. Inevitablement hi ha hagut canvis a causa de les modificacions en les gires dels artistes però moltíssimes bandes repeteixen, hi ha noves sorpreses i els artistes que no hi són, ho estaran en un futur amb moltes ganes de venir a Viveiro.

A més dels caps de cartell ja anunciats, el festival compta amb els suecs Sabaton com a caps de la festa de presentació del dimecres, en què portaran tot el seu arsenal (mai millor dit) i comptaran amb la major producció que mai han tingut a Espanya. Per la seva banda, Bullet for My Valentine tornaran a la peninsula després de 5 anys del seu últim concert al festival i presentaran els seus últims treballs per tots els seus fans. Un dels referents del black metal a nivell mundial i banda de culte, Emperor, també estaran per fi a Viveiro, i actuaran a l’escenari principal. Opeth repetirà al cartell, a l’igual que Heaven Shall Burn, Sepultura o Jinjer. Com a novetat al Main Stage també tindran a Rise Of The Northstar i Spiritbox, i es confirmen a Caliban, Bleed From Within i Serrabulho a la warm-up. Tancant la programació de l’escenari principal, tindran de nou a Dagoba, Beyond The Black, Eskimo Callboy, Our Hollow Our Home i Deadly Apples.

Als escenaris temàtics comptaran amb grans artistes que visitaran per primera vegada el festival o que tornaran després de molt temps. En el Ritual Stage comptaran amb Code Orange, Dark Funeral, Haken, Sylosis, Angelus Apatrida, Vomitory, Neaera, Benighted, Gaerea o Dead Label. Que no falti el metall extrem!

Al Chaos Stage, escenari de hardcore i punk, gaudiran de la festa dels Reel Big Fish, Madball, Lionheart, Raised Fist, Moscow Death Brigade, Doyle, Employed to Serve, Svalbard, Blowfuse, Free City i True Mountains, entre d’altres. Sens dubte hi haurà molt mosh i ballaruca.

Finalment al Desert, els eixordadors Godflesh, el carismàtic Nergal amb el seu projecte M’And That Man, el post rock dels And So I Watch You From Afar, Elder, Planet of Zeus, The Picturebooks, Celeste, El Altar del Holocausto, Adrift , Regarde les Hommes Tomber i Chris Masuak amb els seus Viviero Wave Riders Association que també seran al festival.

Per descomptat, a la programació de l’any que ve també hi seran tots els artistes nacionals que havien estat confirmats per a l’any passat. Les poques entrades que han estat retornades (un 5%) es posaran a la venda més endavant.

Art Visual

El Festival Fantàstik de Granollers arriba a la 10a edició

Published

on

By

Benvolgudes monstruositats i criatures d’altres planetes, arriba el desè Festival Fantàstik Granollers, festival de cinema fantàstic i de terror de Granollers, que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de novembre de 2021 al Cinema Edison.

“Volem celebrar amb totes vosaltres aquests 10 anys plens de curtmetratges, pel·lícules, exposicions, crits, riures, sang, fetge, ovnis i demés bogeries fantàstiques, que ens han acompanyat en aquest apassionant viatge. A més, com podreu comprovar, estem més en forma que mai. Doncs hem estat molt entrenat dur per a que veieu que no em perdut ni una engruna d’il·lusió i que estem més forts que mai, per a continuar-vos oferint allò que més ens agrada. La cultura alternativa i el cinema de gènere”.

CONCURS INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES
Els Premis Fantàstik Mac són la secció competitiva del Festival i que organitzen conjuntament amb el MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya).

Més de 500 curtmetratges internacionals a competició són els que han rebut per aquesta edició. Els membres de l’organització han fet una dura feina de preselecció per a oferir els 16 finalistes, que es projectaran al llarg del festival en dos blocs. Vosaltres sereu els únics responsables d’atorgar el Premi del Públic, i aquest any, i com a una de les mesures que han pres en motiu del Covid-19, el Jurat Oficial encarregat d’atorgar els premis, seran els matixos membres del Fantàstik Granollers.

PROGRAMACIÓ 2021

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.