Connect with us

Festival

El Resurrection Fest 2021 presenta el cartell per dies

Publicat fa

el

La 15a edició del Resurrection Fest Estrella Galícia es realitzarà finalment del dimecres 2 al dissabte 5 de juny de 2021, un cap de setmana diferent a l’habitual per aconseguir que el cartell mantingui les expectatives, després de l’ajornament de l’edició 2020 per la crisi del coronavirus . Després d’esgotar les entrades a l’octubre de 2019, el festival esperava a més de 120.000 assistents al llarg de 4 dies, rècord absolut d’assistència, i havia preparades moltes sorpreses: canvis en el recinte per a més comoditat, decoració, actuacions especials, etc.

Després de l’anunci a l’estiu passat de System of A Down, KoRn i Deftones, el Resurrection Fest ens porta el cartell per dies. Inevitablement hi ha hagut canvis a causa de les modificacions en les gires dels artistes però moltíssimes bandes repeteixen, hi ha noves sorpreses i els artistes que no hi són, ho estaran en un futur amb moltes ganes de venir a Viveiro.

A més dels caps de cartell ja anunciats, el festival compta amb els suecs Sabaton com a caps de la festa de presentació del dimecres, en què portaran tot el seu arsenal (mai millor dit) i comptaran amb la major producció que mai han tingut a Espanya. Per la seva banda, Bullet for My Valentine tornaran a la peninsula després de 5 anys del seu últim concert al festival i presentaran els seus últims treballs per tots els seus fans. Un dels referents del black metal a nivell mundial i banda de culte, Emperor, també estaran per fi a Viveiro, i actuaran a l’escenari principal. Opeth repetirà al cartell, a l’igual que Heaven Shall Burn, Sepultura o Jinjer. Com a novetat al Main Stage també tindran a Rise Of The Northstar i Spiritbox, i es confirmen a Caliban, Bleed From Within i Serrabulho a la warm-up. Tancant la programació de l’escenari principal, tindran de nou a Dagoba, Beyond The Black, Eskimo Callboy, Our Hollow Our Home i Deadly Apples.

Als escenaris temàtics comptaran amb grans artistes que visitaran per primera vegada el festival o que tornaran després de molt temps. En el Ritual Stage comptaran amb Code Orange, Dark Funeral, Haken, Sylosis, Angelus Apatrida, Vomitory, Neaera, Benighted, Gaerea o Dead Label. Que no falti el metall extrem!

Al Chaos Stage, escenari de hardcore i punk, gaudiran de la festa dels Reel Big Fish, Madball, Lionheart, Raised Fist, Moscow Death Brigade, Doyle, Employed to Serve, Svalbard, Blowfuse, Free City i True Mountains, entre d’altres. Sens dubte hi haurà molt mosh i ballaruca.

Finalment al Desert, els eixordadors Godflesh, el carismàtic Nergal amb el seu projecte M’And That Man, el post rock dels And So I Watch You From Afar, Elder, Planet of Zeus, The Picturebooks, Celeste, El Altar del Holocausto, Adrift , Regarde les Hommes Tomber i Chris Masuak amb els seus Viviero Wave Riders Association que també seran al festival.

Per descomptat, a la programació de l’any que ve també hi seran tots els artistes nacionals que havien estat confirmats per a l’any passat. Les poques entrades que han estat retornades (un 5%) es posaran a la venda més endavant.

Festival

Fetus estrena ‘La gran xefla’, himne de la festa que prepara pel 10-J al festival Ítaca

Published

on

By

Arriba a totes les plataformes “La gran xefla”, el nou single de Fetus
La cançó arriba per convertir-se en l’himne del gran esdeveniment que el grup prepara al Festival Ítaca, el proper 10 de juny a Corçà (el Baix Empordà), envoltats de molts amics.

Es tracta d’un tema completament nou que parteix de l’esperit més tabernari del grup empordanès però acaba entroncant amb la seva vena més política. Una tornada omnipresent (Peix al cove, cel rogent…) acaba desembocant en una declamació final que esdevé tota una declaració de principis:

Estripem banderes blanques i al bonisme fem el joc.
Ens diran que pinten bastos, que no és jorn de tabalots.
Que es desfermin les muntures i s’esquincin els vestits,
que avall han passat les ganes de fer combregar el molí.
Desterrant la bonhomia, direm quatre grans veritats: 
que és difícil bastir mites sense haver-los derrocat.

Al trio original del grup –Adrià Cortadellas (veu i guitarra), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria)-, s’afegeixen els habituals Guillem Caballero (teclats), Ricard Ros (whistles, sac de gemecs) i Carles Belda(acordió diatònic), a més de la col·laboració especial a la bateria de Lluís Català. Signa la producció com sempre Joan Colomo. La portada la signa Branca Studio.

Aquesta nova cançó serà l’himne central de l’esdeveniment que prepara el grup en el marc del festival Ítaca, i que tindrà lloc el dissabte 10 de juny a Corçà. Aquell dia desfilaran per l’escenari una colla de convidats especials que acompanyaran Fetus i les seves cançons. Hi seran Joan ColomoCala VentoMazoniSanjosexLes SalvatgesMartí Plaja (Komando Moriles) i la violinista Marta BarberoCarles Belda i el col·lectiu Glosa Girona seran els encarregats d’escalfar prèviament la vetllada, DJ Diego Armando la clourà i Manel Vidal exercirà de mestre de cerimònies.

Propers concerts,
09/06 Sant Pere de Ribes
10/06 Corçà “La gran xefla”
16/06 Capafonts
17/06 Calaf
05/07 Premià de Mar
07/07 Vic
09/07 Viladamat
15/07 Cantonigròs
19/07 Medinyà
20/07 Reus
22/07 Marata
27/07 La Seu d’Urgell
29/07 Navàs

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.