Connect with us

Circ

Fins i tot la foscor, circ a l’Ateneu Popular de 9 Barris

Publicat fa

el

Fins i tot la foscor (Even the Darkness) (即使是黑暗), és un espectacle de circ contemporani que ens parla de la història cultural i religiosa d’occident des d’un llenguatge tragicòmic. Un viatge a través de diferents èpoques i referents, des dels inicis de la humanitat fins al segle XX. Sis artistes sobre l’escenari i disciplines com el trapezi, la dansa, la contorsió, la corda volant, la música en directe i el teatre.

Recomanat a partir de 8 anys.

Fins al 24 de gener a l’Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona.

PODEU COMPRAR LES VOSTRES ENTRADES CLICANT AQUÍ.

També podeu comprar les entrades de forma telefònica trucant al 93 867 85 41, de dilluns a dissabte de 17h a 19h, i els diumenges de 16h a 18h.

  • Coreografia: Junyi Sun en col·laboració amb la companyia
  • Disseny il·luminació: Ivan Tomasevic
  • Concepte sonor: Emiliano Pino, Philine Dalhmann i Anatole Petit
  • Música en directe: Emiliano Pino en col·laboració amb la companyia
  • Vestuari: Mariona Signes
  • Escenografia: Mariona Signes i Salvatore Frasca
  • Il·lustració cartell: Chamo San
  • Una producció de Bidó de Nou Barris
  • Coproducció Grec Festival
  • Duració: 70 minuts

Suports
El Circ d’Hivern es fa amb el suport de Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ICUB, Ajuntament de Barcelona, Xarxa TRANSVERSAL I INAEM i Barcelona Activa. Residències: Espai de Circ Cronopis, Tub d’assaig, La Central de Circ.

Circ

La companyia aragonesa de circ D’Click triomfen a Mèxic

Published

on

La companyia aragonesa de circ teatre D’Click, que va començar la seva gira internacional a Noruega, ha finalitzat la seva etapa a Mèxic, després de recórrer tres punts de la seva geografia. Aquest tour ha inclòs la seva participació al IX Festival Yucatán Escènica de Mèrida, sent una de les dues úniques companyies estatals seleccionades. Així mateix, ha format part del Festival cuatroXcuatro de Mèxic amb diverses representacions.

Després d’alçar-se amb guardons com el Premi al Millor Espectacle de Circ Aragonès 2017 i el primer premi del Certamen de Teatre Noctívagos 2017, la companyia saragossana es va llançar al panorama internacional, amb una gira que recorrerà tres països.

Finalitzat el tour per Mèxic, la companyia torna, aquest mes de desembre, a Europa. Aquí combinarà la gira internacional, amb representacions a Itàlia, concretament al Festival de Dansa Urbana XL de Potenza, i la gira nacional, visitant diverses ciutats espanyoles com Sòria o Madrid amb la seva obra ‘Illa’.

L’aventura de D’Click començar el 2010, quan els seus fundadors Ana Castrillo (Saragossa), Javier Gràcia (Osca) i Hugo Gauthier (Bèlgica) van decidir crear la seva pròpia companyia teatral, amb especial èmfasi en el circ acrobàtic. Sent tan sol tres actors, el 2016 van aconseguir alçar-se amb el Premi Revelació de les arts escèniques d’Aragó. Després d’aquest reconeixement, han seguit progressant fins a arribar a traspassar el panorama nacional, augmentant el seu equip amb Sergio Jabato com a tècnic.

En la seva obra ‘Isla’ expliquen la història de tres nàufrags que han d’enfrontar-units al desafiament de construir un vaixell per partir rumb a casa. Amb ella, transmeten valors, com la unió entre companys, que han estat clau en el creixement de la companyia. Per a això, combinen eines de l’àmbit circense, com les acrobàcies, juntament amb el llenguatge escènic. D’aquesta manera ens fan recordar la subtil frontera que hi ha entre el teatre físic i la dansa; entre la màgia i la son.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.