Connect with us

Bandes

¿No te das cuenta de que estás molestando?, nou videoclip dels inclassificables i màgics Catástrofe Club

Publicat fa

el

¿No te das cuenta de que estás molestando? es un tema inclòs a “Ejercicios de Visión” és el segon treball dels Catástrofe Club, l’inclassificable projecte amb seu d’operacions a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers (Barcelona), format per Josep Maria Herrera (Veus, guitarres i programacions) i David Molina (Baix, tecles i programacions).

“No te estás enterando de nada”  amb aquesta rotunda sentència sintetitzen els granollerins el seu nou treball “Ejercicios de Visión”, interpel·lant l’oient / espectador a una profunda reflexió i autocrítica davant la seva completa ceguesa. So cru, textos personals, imatges en blanc i negre són ingredients del particular univers de Catàstrofe Club, tot això conjugant amb el sentit de la tragèdia i humor que no deixa indiferent a l’espectador.

Els Catástrofe Club són la banda sonora de nostra ràbia. Són el parc d’atraccions de la nostra ment. Són la nostra particular trinxera dins d’un món sense revolucions. Així es defineixen David Molina i Josep Maria Herrera, els seus dos components, un inclassificable projecte.

Bandes

Tornen Familea Miranda, en directe i amb vinil

Published

on

By

Amb més de 20 anys d’existència i havent tocat a gairebé tots els racons recòndits de les Europes. Katafu Rozas, Alex Farré i Milo Gomberoff segueixen donant-ho tot als seus inoblidables i quantiosos concerts. La banda Familea Miranda anuncia una sèrie de novetats i concerts per a aquest final d’any.

Tot començarà amb un concert a Barcelona amb els seus col·legues Tiznao i alguns convidats per un retrobament espectacular.

28 d’octubre 2022
Familea Miranda + Tiznao + Convidats espectaculars
21.30h. Sala Vol (C/. Sancho d’Àvila, 78, 08018 Barcelona)
Entrades ja a la venda al següent enllaç

Agenda
El 29 d’octubre Familea Miranda estarà en directe a una de les catedrals de la música de la península, el Plug In the Gear de Benicarló, al costat dels mateixos Tiznao.
Del 10 al 22 de novembre els Miranda estaran posant-li soroll al Festival Primavera Sound de Xile i realitzant presentacions en directe en aquell llarg i angost país, amb la col·laboració amb les amigues d’Armonica (armonica.cl).

Novetats discogràfiques
Les novetats inclouen l’alliberament de gairebé tota la seva discografia a les plataformes de streaming i (Sorpresa!) el llançament de l’edició en vinil, per primera vegada, del disc “Ensayo Error” (2006 Hukot Disc, Disco Intrépido). El disc es pot pre-reservar des d’aquest mateix moment a Botiga Hukot.

Ensayo Error (2006, Hukot Disc, Disco Intrépido)

I no acaben aquí les novetats, ja que Familea Miranda estan preparant una sèrie de cançons que constituiran nou material discogràfic properament.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.