Connect with us

Novetats discogràfiques

“El cor a un puny”, segon avançament i nou videoclip dels Batec

Publicat fa

el

Nou avançament de la banda de Punk Rock Batec“El cor a un puny” és un nou single del treball “Rebels de cor” que sortirà a la llum el proper 5 de febrer.

El nou single “El cor a un puny” ve acompanyat d’un nou videoclip carregat de sentiments que intenta donar veu a aquells/es que estan patint la repressió més cruel de l’estat, el sistema judicial i penitenciari, amb la dispersió, tortura, l’abús de poder i els muntatges policials. El videoclip, dirigit un cop més per Albert Perdices, narra en imatges la lletra de la cançó.

“Rebels de cor” serà un EP de 6 temes gravats i mesclats a EM Estudi per Xavi Escribano i masteritzats a Ultramarinos per Víctor Garcia. Els 6 temes segueixen la línia dels anteriors treballs dels Batec, amb temes enèrgics, melòdics i carregats de missatge i crítica social.

Batec porten en actiu des del 2015, però els seus components són  tots membres amb una dilatada experiència dins de l’escena Punk estatal, venint tots d’ells d’altres reconegudes formacions musicals com Encefálika FM, Shöck, Ostia Puta o The Anti-Patiks, entre d’altres. Des de llavors, han publicat dos discos “Ara i sempre” (Toxiko Records 2016) i “Cicatrius de guerra” (El lokal, Sarna social, Grans records, Kamilosetas Muskaria, 2018), i han recorregut part de la geografía catalana trepitjant els escenaris de les principals sales i festivals com Razzmatazz, La Mirona, el Kalikenyo Rock o el  Warm Up del Barna’n’Roll. Les seves influències van des de bandes com The ClashRancid o  Dropkick Murphys fins a G.B.H. passant inclús per bandes mítiques de la península com Codigo Neurótico o R.I.P.

“Rebels de cor” veurà la llum el proper 5 de febrer de 2021 editat en vinil de 12″ per Tropical Riot Music, El Lokal i Sarna Social.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.