Connect with us

Bolos

Tomorrow Never Knows, nou cicle musical organitzat per Houston Party

Publicat fa

el

Neix Tomorrow Never Knows, un nou cicle musical creat per Houston Party, batejat com aquella cançó de The Beatles, l’última de el disc “Revolver” (1966). La va compondre John Lennon. Al cicle Tomorrow Never Knows, seran oberts de ment, com en el seu moment ho va ser aquella cançó: així que anem a obrir-nos a aquest, aquest i aquell estil musical. Perquè aquesta iniciativa sorgeix per obrir una porta més a la tornada del directe, i perquè, pandèmia al marge, giri de nou la sínia. El matí mai sap i demà qui sap. Però avui, aquí i ara, anem a muntar concerts.

De moment, les primeres cites de Tomorrow Never Knows tindran lloc a la sala La Nau de Barcelona i són les següents: saïm (9 d’abril), Los Estanques (10 d’abril), Jack Bisonte (30 d’abril), Parquesvr (15 de maig), Ricky Gil & Biscuit (22 de maig) i Pajaro Sunrise (23 de maig).

Descriguem breument als protagonistes: el trio balear saïm es mou amb soltesa entre el power pop potent i melodies amarades al so Washington D.C.; el quintet càntabre -amb base a Madrid- Los Estanques practica un pop progressiu que enlluerna, amb reflexos de jazz, folk i soul; el duo madrileny Jack Bisonte està marcant el seu terreny a cop de “estampida acústica”, van néixer com combo folk i s’ha anat movent fins a ser comparat amb John Mayer en versió més sexy; la banda madrilenya Parquesvr combina de manera difícil de classificar però fàcilment plausible, i molt, el post-punk, l’spoken word i certa cara dura del rock; el lleonès Pajaro Sunrise transita entre el folk, el pop i la música electrònica i llueix ja una reeixida trajectòria signant bandes sonores per a pel·lícules, sèries i anuncis; i finalment Ricky Gil & Biscuit, clàssics incombustibles de les escenes pàtries dels vuitanta i noranta, presenten un flamant disc, el primer en solitari de Ricky, amb Biscuit donant-li una tremenda cobertura.

Tots els concerts s’iniciaran a les 20 hores (obertura de portes, 19.15 hores), excepte el de Pajaro Sunrise, que tindrà lloc a les 12.30 hores (obertura de portes, 11.45 hores). Les entrades per a tots ells ja estan a la venda, les de saïm, Jack Bisonte i Ricky Gil & Biscuit al preu de 12€. Les de Parquesvr i Pajaro Sunrise, a 14€. I les de Los Estanques, a 15€. A causa de la normativa vigent per la pandèmia del coronavirus, l’aforament està restringit i es limita a 90 localitats.

Bolos

El concert de l’Ensorrada fa el salt al circuit peninsular amb Chulería, Joder! i Batec com a caps de cartell

Published

on

By

El Col·lectiu Ensorrada organitza el proper dissabte 1 de juny de 2024 la cinquena edició del concert de l’Ensorrada, el festival bianual que aquest col·lectiu cultural celebra a la seva localitat de Rosselló (Segrià). Tindrà lloc al frontó de l’antiga colònia tèxtil d’Alkanís a partir de les 19.00h i l’entrada és gratuïta.

En aquesta nova edició, el certamen presenta el seu cartell més ambiciós fins a la data, amb la presència, per primera vegada, d’una banda de fora del territori català: es tracta del grup Chulería, Joder!, provinents de Bilbao i que visitaran per primera vegada Catalunya de la mà de l’Ensorrada. La banda arriba presentant el seu primer treball La Urbe, el qual els ha permés embarcar-se en una gira per tota la Península Ibèrica i que l’1 de juny farà parada a Rosselló del Segrià. Els acompanyaran com a caps de cartell el grup Batec, que també presenten nou disc No és un simulacre. La banda, formada per músics del Vallès i de Ponent, va ser creada l’any 2015 i des de llavors s’han convertit en un referent de l’escena del punk rock català, amb gires arreu del país i Europa.

El frontó de l’antiga colònia d’Alkanís de Rosselló acollirà el concert l’1 de juny amb un cartell amb gran presència de grups de Ponent

Com és costum, l’Ensorrada també vol ser un escenari obert a les formacions de Ponent, per això també hi actuaran Gos Mullat, provinents d’Alcarràs i que es caracteritzen pel seu hardcore-punk i Pork Chop Boys, un duet de punk-folk acústic format a les Garrigues. L’1 de juny també serà el debut dels trempolins Los Ingenieros de la Universidad de Oklahoma, un duo stoner i hard rock, amb excomponents de Fracaso Escolar. Finalment, al cartell també hi haurà els locals The Strio i Fox System, aquests darrers, amb nova formació.

Chuleria!

L’entrada al concert és gratuïta i hi haurà servei de barra i menjar a preus populars. Els concerts començaran a les 19:00h i l’organització publicarà els horaris de les actuacions a les seves xarxes socials.

El Col·lectiu Ensorrada es va fundar l’any 2022 amb l’objectiu d’organitzar concerts i activitats contraculturals al municipi de Rosselló. Des de llavors, ha organitzat 5 concerts de l’Ensorrada –dos a l’any– i altres activitats com vermuts musicals o tallers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.