Connect with us

Novetats discogràfiques

Escuela de Odio treu el seu disc més hardcore

Publicat fa

el

No està sent molt habitual llançar discos en plena pandèmia i mentre el cessament d’activitat en el món de la cultura està a l’ordre del dia. Edicions especials, singles, videoclips i fins i tot llibres, és el més freqüent que les bandes inquietes han llançat des que el món es va col·lapsar al març de l’any 2020.

Els asturians Escuela de Odio es van negar a guardar en un calaix el màster del seu vuitè disc en la seva discografia, al marge de singles, recopilatoris i directes, i és per això que el passat divendres 26 de març es va llançar a les plataformes digitals, botigues i distribuïdores especialitzades aquesta nova referència en format CD, més endavant estarà en format LP, de la mà del veterà segell Potencial Hardcore. Segell amb el que ja havien treballat anteriorment i amb el qual tornen a unir forces per afrontar aquesta nova etapa.

Aquesta és la màgia del hardcore, la seva immediatesa i el seu viure al marge de les pautes que marca la, teòricament, lògica de la indústria musical. Fer les coses a la seva manera i segons la seva urgència, i en aquesta ocasió llançar aquest nou artefacte era prioritat fer-ho des de ja, tot i no poder presentar-lo en viu com seria el normal.

“…Y Nada Más Que La Verdad” és un disc compost per 12 temes, en la línia habitual de la veterana banda asturiana, però amb un ingredient, diguem d’aquests invisibles, però que es nota que hi és, perquè malbarata actitud a cada segon… i el seu missatge de «pasan los años y resistimos» és clar i més una realitat per a una banda formada el 1993 i que a dia d’avui és tot un referent en el hardcore estatal.

Un referent que a més en ple 2021 llança aquest, possiblement el seu disc més hardcore de tota la seva discografia. Un disc que apunta a ser el que albergarà a molts dels pròxims himnes de Escuela de Odio. Si no, temps a el temps.

Novetats discogràfiques

MARAGDA avançen el doble senzill “Skirmish” i “My only link”

Published

on

By

El segon treball de la banda vallesana Maragda portarà per títol ‘Tyrants’ i veurà la llum el proper 8 de maig del 2024 via Spinda Records.

Si el mes passat avançaven la pista que dóna nom a l’àlbum, avui presenten un doble senzill que conformen les cançons “Skirmish” i “My only link”, i ho tornen a fer mostrant-les en les seves versions d’estudi i de directe, extretes aquestes últimes de la live session que recentment van gravar als Siete Barbas Estudios.

Melòdies, atmosferes, composicions de gran complexitat i actitud garatge són els components principals de ‘Tyrants’.

D’aquesta manera, Maragda, continuen desgranant aquest esperat treball que suposa la continuació al seu exitós debut homònim (2021, Spinda Records) i l’EP en directe ‘The Reckless/Evils Seed’ (2022, Spinda Records). En aquesta nova entrega discogràfica la banda ens submergeix en un viatge introspectiu a través d’una amalgama de temes que abasten des de les limitacions autoimposades fins a la lluita pels valors, l’amor, l’esperança i els comiats. Tot plegat es desenvolupa en un hipotètic univers de fantasia, on la psicodèlia i el rock progressiu es fonen constantment afegint matisos d’altres estils com ara el garatge.

Per a la creació de l’àlbum “Tyrants”, Maragda es va embarcar en un viatge creatiu que els va portar als Big Snuff Studios de Berlín, on van col·laborar amb l’enginyer Richard Behrens, conegut pel seu treball amb bandes com Kadavar i Elder. Posteriorment, la masterització va anar a càrrec de l’aclamat enginyer Peter Deimel (habitual de bandes com Motorpsycho) als Black Box Studios de França, consolidant així una col·laboració reeixida que va començar amb el seu àlbum debut.

A l’apartat visual, la banda s’ha tornat a associar amb l’estudi Error! Design (Explosions In The Sky, Russian Circles, Mastodon) per al disseny gràfic de l’àlbum, assegurant una experiència estètica cohesiva i captivadora per als seguidors.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.