Connect with us

Novetats discogràfiques

Escuela de Odio treu el seu disc més hardcore

Publicat fa

el

No està sent molt habitual llançar discos en plena pandèmia i mentre el cessament d’activitat en el món de la cultura està a l’ordre del dia. Edicions especials, singles, videoclips i fins i tot llibres, és el més freqüent que les bandes inquietes han llançat des que el món es va col·lapsar al març de l’any 2020.

Els asturians Escuela de Odio es van negar a guardar en un calaix el màster del seu vuitè disc en la seva discografia, al marge de singles, recopilatoris i directes, i és per això que el passat divendres 26 de març es va llançar a les plataformes digitals, botigues i distribuïdores especialitzades aquesta nova referència en format CD, més endavant estarà en format LP, de la mà del veterà segell Potencial Hardcore. Segell amb el que ja havien treballat anteriorment i amb el qual tornen a unir forces per afrontar aquesta nova etapa.

Aquesta és la màgia del hardcore, la seva immediatesa i el seu viure al marge de les pautes que marca la, teòricament, lògica de la indústria musical. Fer les coses a la seva manera i segons la seva urgència, i en aquesta ocasió llançar aquest nou artefacte era prioritat fer-ho des de ja, tot i no poder presentar-lo en viu com seria el normal.

“…Y Nada Más Que La Verdad” és un disc compost per 12 temes, en la línia habitual de la veterana banda asturiana, però amb un ingredient, diguem d’aquests invisibles, però que es nota que hi és, perquè malbarata actitud a cada segon… i el seu missatge de «pasan los años y resistimos» és clar i més una realitat per a una banda formada el 1993 i que a dia d’avui és tot un referent en el hardcore estatal.

Un referent que a més en ple 2021 llança aquest, possiblement el seu disc més hardcore de tota la seva discografia. Un disc que apunta a ser el que albergarà a molts dels pròxims himnes de Escuela de Odio. Si no, temps a el temps.

Novetats discogràfiques

Neix el segell “Magic in the Air Records”, fundat per l’agència de comunicació Fever! Productions

Published

on

By

Quan a l’inici de la pandèmia es va dir allò de que “d’això en sortirem millors”, molta gent va ser escèptica. I quan es va témer que la indústria musical sortiria ferida de mort, d’altra molta va ser incapaç d’albirar un horitzó esperançador per al sector. Fever! Productions, però, s’ha rebel·lat contra les dues reaccions i ha decidit fer un pas més enllà del seu camp d’acció i del seu cercle de confort. Arriscat, sí, però decidit i il·lusionant. D’aquesta voluntat, i fruit de la feina de molts mesos, neix el segell Magic in the Air Records: una aventura capitanejada per Eneida Fever i Pablo Luna Chao per a la qual s’han aliat amb el segell Hidden Track.

Molts anys realitzant campanyes de comunicació i promoció en premsa per a artistes musicals nacionals i estrangers que duraven un temps limitat, Fever! Productions necessitava nous reptes i aspiracions. Acompanyar els artistes en el seu procés de creació, publicació i difusió dels seus projectes més a llarg termini, oferir-los suport, no només per a la comunicació, sinó en 360º, abastant tots els aspectes necessaris perquè tinguin èxit, i construir al costat d’ells una relació duradora amb la qual ambdues parts se sentin orgulloses i còmodes són la seva nova raó de ser. Amb aquest objectiu neix Magic in the Air, el nom fa honor al club que va muntar Eneida fa més de 20 anys a la sala Magic de Barcelona, referent de l’escena 60s i pop del moment.

Hi va haver un detonant amb nom i cognom: Chico Jorge. Quan l’estiu passat Jordi Bastida (guitarrista de Carlos Sadness, Trau, Els Pets, Ramon Mirabet, etc.) va recórrer a l’agència Fever! per promocionar el seu EP de debut en solitari, la seva música i el seu potencial com a artista van enamorar a Eneida i Pablo.

Era la persona i el músic idoni per emprendre amb ell un camí de llarg recorregut que, encara que porta gestant-se des de llavors, va arrencar oficialment el passat divendres 8 d’octubre amb el llançament de què serà el seu nou single, ‘Revolución a 32 versos’, la primera referència de Magic in the Air Records. El presentarà, al costat del seu EP de debut, Chico Jorge i i més cançons inèdites, el 21 d’octubre a la sala Laut de Barcelona en el cicle Tomorrow Never Knows organitzat per Houston Party.

Salvatge Cor

Chico Jorge és la primera pedra sobre la qual s’està edificant Magic in the Air, però no és l’única. A aquest primer fitxatge l’han seguit altres dos més. Un d’ells és la banda mallorquina Salvatge Cor, avalada per dos meravellosos àlbums i un grapat d’EPs i singles publicats des de mitjans de la dècada passada. ‘Cap a la llum’, l’imminent primer avançament de què serà el seu tercer disc, serà la segona referència de Magic in the Air el divendres 29 d’octubre.

Majo D’Souza és l’altre fitxatge. La cantautora folky de nacionalitat anglesa-uruguaiana però resident a Sant Cugat va publicar el seu primer EP en 2019, i al llarg del primer semestre del 2022 farà el seu debut en el segell amb un nou llançament.

Magic in the Air és una aposta pel concepte tradicional d’un segell discogràfic: estil, coherència, criteri. Un lloc a què els fans acudiran perquè els agrada i confien en la seva línia editorial. Un lloc, en definitiva, per seguir creient i estimant la música, perquè aquesta sí que de veritat ens fa millors.

Chico Jorge

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.