Connect with us

Novetats discogràfiques

Carlota Flâneur versiona Tyler, The Creator en la seva nova i espectacular fantasia pop

Publicat fa

el

Fa menys d’un any, Carlota Flâneur debutava amb “Brains”, un primer EP produït per Ferran Palau i Ildefons Alonso, en què mostrava un pop delicat, preciosista, colorit i dolç, però en el qual a el mateix temps parlava sense filtres i sense embuts sobre els clarobscurs de les relacions, la superficialitat i la cultura de l’usar i llençar. Un debut brillant, amb una actitud ferma i consistent, a través de la qual Carlota Flâneur va començar a orbitar al voltant dels millors nous talents de l’escena musical.

Ara bé, per si hi havia cap dubte que Carlota Flâneur no només s’expressa a través de la música, sinó que també ho fa a través de tots els colors visibles de l’espectre, la jove artista ens presenta ara la seva particular visió de la cançó “see you again”, obra del celebrat Tyler, The Creator. Una fantasia pop en tots els sentits, en la qual hi trobem una Carlota enlluernadora, amb una interpretació que frega l’excel·lència. I per a sorpresa de totes, si, Carlota Flâneur també canta rap. A la celebració d’aquesta fantasia també si han volgut unir Ferran Palau i Ildefons Alonso, que tornen a acompanyar la Carlota en la producció de la cançó, així com Carles Pons i el col·lectiu Òrbita, autors del videoclip que la il·lustra. Al vídeo trobem a Carlota flâneur que, sense sortir d’una habitació, ens guiarà a través d’un viatge per universos dispars, fruit de les de les imaginacions més utòpiques i coloristes

Propers concerts
23/06/21 – Hotel Pullitzer, Barcelona (solo)
01/07/21 – El Ressupó, Celrà (solo)
09/07/21 – Les Fresques de Torelló 
10/07/21 – Elles Festival, St. Fruitós de Bages
13/07/21 – Vespres de la UB, Barcelona
15/07/21 – To be announced
15/07/21 – Monestrir de Sant Pere de Casserres
06/08/21 – Sant Cugat de Sesgarrigues (solo)
07/08/21 – Festival Maig, Santa Coloma de Queralt
28/08/21 – To be announced

Novetats discogràfiques

Rata Negra presenta el seu nou video-single, “Llorando”

Published

on

By

Podem aguantar les maneres. Sí, podem fer com que no passa res 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, durant setmanes, mesos, anys; podem capejar aquesta ruptura, o mirar enrere així en general, o agafar una feina a una hora en metro, o mirar als ulls a la mort, o contemplar el món en flames, o fins i tot fer videoconferències “sobre un projecte” d’una hora mentre penses amb la teva quota d’autònoms. Però plorar, això no ens ho pot treure ningú. Plorant reconeixem, i plorant podem disparar una metralladora, i també plorant celebrem. Rata Negra parlen al seu nou vídeo-single de plorar per tornar a la ciutat, de plorar per tornar a treballar, o per haver de treballar de per vida. També de llàgrimes d’alegria davant la desgràcia aliena d’aquesta persona a qui detestes. Però també plorar per no poder descansar, per tenir gana, ressaca o ansietat. La vida a la gran ciutat, que bona és, però quines ganes de plorar et donen pensant en estar així per sempre més.

Rata Negra presentaran el “Una Vida Vulgar” l’11 de setembre a la Sala Sol, efectivament, això és demà passat, però això ja està esgotat. Però també els podràs veure al BAM de Barcelona el 24 de setembre o a Porta Caeli (Valladolid) el 25, queden poques entrades però si et dones pressa encara arribes.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.