Connect with us

Bolos

Concert dels Arrrgo + Las Remedios a sala VOL

Publicat fa

el

Arrrgo i Las Remedios, tocaran en directe el proper dissabte 13 de novembre a la sala VOL, en un concert doble.

Arrrgo, Power trio format per Antonio Iannola (guitarra/veu), Milo Gomberoff (baix) i Gianpiero Cacace (bateria). Arrrgo reuneix aquests experimentats i experimentadors personatges que provenen de les bandes seminals, Familea Miranda i Common Deflection Problems.

A les primeres setmanes d’existència van elaborar una DEMO de quatre cançons que va ser llançada per sorpresa, fins i tot per als integrants dels Arrrgo pel llegendari baixista Mike Watt al seu programa “Pedro Show” i replicada en diverses Ràdios i Podcast del circuit under a diferents parts del món. El seu primer concert el van fer a Barcelona a principis de juliol d’aquest any davant d’un entusiasmat públic amb els col·legues Barcelonins Za!

En aquesta oportunitat presenten un primer single PREISTORICO del seu disc encara inèdit, disponible a Bandcamp.

Las Remedios, banda composta per Leticia Rodriguez, la bateria de Meconio, Rodrigo Rammsy, guitarrista de Rat Penat i el baixista de Familea Miranda i Arrrgo, Milo Gomberoff. En la seva criatura es reuneixen la política poètica i la humanitat musical en un ball tipus Talking Heads, sota la influència de les coles més tòxiques. Conviden una nova música amb noves paraules. A ballar!!


Dissabte 13 de novembre 2021
SALA VOL
Arrrgo + Las Remedios
6€ anticipada/ 8€ taquilla · 21:30h
ENTRADES

Bolos

Nueva Vulcano i Soulside compartiran escenari el proper 24 de maig a la sala barcelonina Paral·lel 62

Published

on

By

Soulside van publicar dos fabulosos discos fundacionals a Dischord Records abans que als noranta ho explotés tot. Després 3 es van mudar a Nova York per seguir canviant vides en directe amb Girls Agains Boys.

Han passat 20 anys des del primer concert de Nueva Vulcano al Sidecar i de l’edició del seu primer disc Principal Primera a BCore Disc. Serveixi aquest concert doncs per celebrar l’efemèride que es vulgui. És sabuda l’admiració dels barcelonins per l’escena de Washington DC, de la dissonància que sovint melòdicament explota, del ritmel i el missatge que desprenen els grups que editen per a Dischord Records. Soulside van ser dels primers en això, tenint un impacte importantíssim també en gent d’aquesta part del mediterrani: recordem la versió que va fer Childhood (BCore, 1995) de la premonitòria Kill. Allí Scott McCloud cantava que se’n volia anar a Nova York, cosa que va fer ipso-facto amb Alexis Fleisig, Scott Temple i el productor de Soulside Eli Janney, per fundar Girls Against Boys i seguir canviant vides en directe, dues d’elles amb uns ojoplàtics Wences i Artur a la Sala Garatge de Barcelona. Anys després els germans Guàrdia porten McCloud a l’Heliogàbal i aquest se sent com a casa tocant acompanyat de Fleisig les cançons del seu darrer projecte, Paramount Styles.

Soulside es troben girant a Alemanya aquest mes de maig, la data està lliure a la sala, Nueva Vulcano mostren cap a ells els seus respectes i s’animen a ajuntar-se de nou sense saber si aquest serà el seu últim concert o el primer d’alguns, si no en trauran mai un altre disc o si enregistressin l’única cançó que han fet en quatre anys, instal·lats en la indefinició i en la il·lusió de participar en aquesta vetllada a la meravellosa Paral·lel 62.

24 Maig 2024 / Paral·lel 62 / Barcelona
20.00h / 17.63€
ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.