Connect with us

Novetats discogràfiques

ARRRGO treu “Mare”, el seu nou LP de posthardcore i postpunk

Publicat fa

el

ARRRGO, Aquest trio amb base a Barcelona, format per Antonio Iannola (Common Deflection Problems, Human Feather Records), Milo Gomberoff (Familea Miranda, Els Insurgents, Marcians a la City, Bomba Formatge) i Enric Ponsa (Tilde, Ovo, Tercer Semestre, Bilgraski), ja reconeguts als escenaris de la música alternativa, han captivat encara més l’escena musical amb el seu enfocament únic del posthardcore i el postpunk.

“Mare” és una col·lecció de nou pistes que exploren les profunditats emocionals i sonores del gènere. Amb lletres en italià i seccions rítmiques intenses, l’àlbum ofereix una experiència autèntica i poderosa per a aquells que busquen més que melodies convencionals. El so natural de la producció fa que l’àlbum soni pur i brutal, submergint l’oient en una experiència inoblidable, amb el seu estil inconfusible, que ha estat comparat amb la intensitat de Shipping News, l’audàcia de Cherubs, la innovació de Big’n , la cruesa de Shellac, el virtuosisme de Dazzling Killmen, l’energia de Melvins i la profunditat de Massimo Volume.

“Aquest àlbum és més que música; és una expressió genuïna de la passió i l’art en la forma més pura i brutal. – ARRRGO”


“Mare” compta amb la col·laboració especial del trompetista Sebastián “Zorro” Cabezas, membre de Chico Trujillo i Kaldo, entre d’altres.

L’edició d’aquest LP ha estat possible gràcies a les col·laboracions de segells independents com Sonatine Produzioni, Vollmer Industries, Hukot Disk, Plug in the Gear, Intrepido Discos y Bar Marfil Records, així com un disseny gràfic distintiu d’Irkus M. Zeberio.

Gravat, barrejat i masteritzat per Milo Gomberoff a l’Estudi Hukot de Barcelona i es pot obtenir directament des de Botiga Hukot.
Fotografia a càrrec de Foto Zama.

Dediquem aquest llançament especialment a Steve (Albini), que fos un suport constant als inicis de l’Estudi Hukot i una font d’inspiració.

Novetats discogràfiques

SEÑORAS Y BEDELES publiquen nou àlbum

Published

on

By

Quatre anys després del seu segon àlbum «Las cosas que no puedo ver», Señoras y bedeles tornen amb un tercer llarg meravellosament contagiós, amb el qual el trio de Saragossa demostra un nou savoir-faire a base de cuidades harmonies vocals, lletres delirants (o potser no tant) i un renovat punt de partida sònic. Però al tanto, no ens despistem, «Sí a todo» continua sent un disc marca de la casa. És a dir, replet d’himnes que ens conviden a corejar i a fer que t’aixequis i comencis a ballar, a cantar, a cridar, a saltar, a besar, a estimar!

El tema que obre l’àlbum, «Ciudadano», és una cançó hipnòtica amb base rítmica i desenllaç propi d’altres temps, amb la qual el grup anticipa que aquí no s’avorreix ni déu. Segueix «Alguacil», que si no et fa ballar és que estàs mort, i arribem al tercer tema, «Sí a todo»: Cançó que dona nom al disc i tota un declaració d’intencions. Amb ella, Señoras y bedeles posen en valor l’acte de crear una cosa fresca i nova però aprenent, entenent i reutilitzant fórmules anteriors. Tot seguit «H. D. P.» ens porta a aquells anys noranta de gol nord, actitud i voladura de cervells en els quals només buscàvem divertir-nos (sabent que aquest món s’anava a la merda) i tanca el primer bloc ni més ni menys que «Un rayo cae». Versió dels inigualables Niño gusano que els bedeles adapten a mode de sincer i afectuós homenatge als seus germans saragossans.

Arrenquem la cara B amb «Niño chino», cançó que convida al salt amb braços enlaire, i arribem a un dels temes capitals del disc, «El guión». Meravellós rara avis que ens demostra del que és capaç aquesta banda. Un tall d’un altre nivell, genuïnament emocional, amb elegants desenvolupaments i un final preciosista quasi oníric que corona una d’aquelles codes per a la posteritat… I ja! Tornem de nou al terreny del garatge amb «Ante todo», amb els seus òrgans punxants i un solo de guitarra deliciós per a, ara sí amics, apurar la cigarreta perquè arribem al final. És hora d’un últim manament i aquest ens arriba en forma d’himne incontestable, titulat «Hereje». Bravo, sí a tot.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.