Connect with us

Novetats discogràfiques

Dirty & Harry i Talcö presenten l’split Artificial Island

Publicat fa

el

Dirty & Harry i Talcö treuen “Artificial Island“, un split compartit que Aiguamoll Records planxa en una edició en CD a partir del 03 de desembre.

Lluny del que és conceptual, de l’intel·lectualisme, de l’electrònica amb coartada mental, Artificial Island proposa apagar el còrtex frontal i allò racional, i tornar a la pista, al ball i l’eufòria.

Progressions que ens porten a un clímax d´eufòria. Melodies que busquen el trànsit, l’èpica, el moviment físic per apagar el (excessiu) moviment mental, la dissolució de la personalitat en una espiral de moviment, d’hipnosi, el ball i la pista, on va néixer la música electrònica, on se sublima i on no hi té rival.

“Artificial Island” està pensat pel directe, per fer ballar el públic. Un split CD que barreja idm i tecno melòdic.

Novetats discogràfiques

El trio Arrrgo treu nou single amb Hukot Disc

Published

on

By

Avui surt “Preistórico” el primer avençament de l’LP d’aquesta formació barcelonina. Dos italians i un xilè componen Arrrgo i van irrompre al mundanal soroll amb un grapat de concerts a Barcelona durant la pandèmia. El guitarrista i veu Antonio Iannola i el baterista Gianpiero Cacace, provinents dels inquiets Common Defelection Problems van unir cops, paraules i riffs amb el baixista de Familea Miranda Milo Gomberoff.

Arrrgo és un power trio en la seva expressió més brutal. Per als incrèduls que busquen referències llegeixin Melvins, Shellac mirant el mar i sentint el seu onatge.

Ara presenten aquest potent track que l’acompanya un bell videoclip construït pel mateix Iannola. El disc sortirà molt ràpidament i va ser gravat, barrejat i masteritzat pel mateix Gomberoff a l’Estudi Hukot.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.