Connect with us

Art Visual

On tornar? …amb David Caño i Mauri Ibañez

Publicat fa

el

Da::Ma ens presenta un espectacle visual i sonor que combina la veu i els textos de David Caño amb la sonoritat i els audiovisuals de Mauri Ibañez. És una sessió en directe on l’electrónica, amb tocs industrials, es fusionarà amb els versos durs i despullats, a voltes fragmentats, d’en David Caño. Tot amb una posada en escena austera i boirosa, volgudament onírica.

On tornar? ens parla de zones devastades, de territoris desconeguts, de terrenys fronterers, de petites ermites abandonades, d’amors que frisen per sobreviure, de nit i de ciutat, de ferides obertes, de desig i dels petits refugis que encara queden i on podem trobar-nos… després de tot, malgrat tot, encara.

David Caño ha publicat vuit llibres de poesia i ha guanyat diversos premis, el darrer dels quals ha estat els Jocs Florals de Barcelona 2019 pel seu poemari Un cos preciós per destruir. De presència constant als escenaris, ja sigui en solitari o amb el grup musical Ovidi4, ha experimentat la seva vessant més orgànica o corporal amb performances com Hematoma, i la més lúdica i experimental juntament amb en Gerard Altaió i Els Nois Tutú. Da::Ma és el seu darrer projecte, una combinació d’electrònica, noise i poesia; un espectacle visual i sonor que combina la veu de David Caño amb la sessió en directe del DJ Mauri Ibañez.

Mauri Ibañez és DJ, productor musical i creador d’actes performatius des dels anys 90. També ha col·laborat en premsa musical. Ha participat en diferents projectes artístics i ha actuat en la majoria de grans festivals catalans, estatals i francesos. El seu treball es caracteritza per una sonoritat que mai no deixa indiferent i que combina amb elements performatius i visuals.


Dijous 20 de gener a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 5 euros ONLINE i TAQUILLA

ÀNTIC TEATRE
c./ Verdaguer i Callís 12
08003 Barcelona
www.anticteatre.com

Art Visual

El festival de cinema Fantastik de Granollers comença aquesta setmana

Published

on

By

Benvolgudes monstruositats i criatures d’altres planetes, arriba el onzè Festival Fantàstik Granollers, festival de cinema fantàstic i de terror de Granollers, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 i 20 de novembre de 2022 al Cinema Edison.

PROGRAMACIÓ 2022

CONCURS INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES
La competició Fantàstika

Els Premis MAC-Fantàstik són la secció competitiva del Festival i que organitzen conjuntament amb el MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya).

Més de 500 curtmetratges internacionals a competició són els que han rebut per aquesta edició. Els membres de l’organització han fet una dura feina de preselecció per a oferir-vos els 17 finalistes, que es projectaran al llarg del festival en dos blocs. Vosaltres sereu els únics responsables d’atorgar el Premi del Públic, i aquest any, tornen a tenir un Jurat Oficial encarregat d’atorgar els premis.

Jurat
Gloria Fernández Co-directora de CineAsia
Hugo Cobo Director Fantboi, Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi
David Casademunt Director de El Páramo
Sabina Pujol Programadora del B-Retina Festival de Cinema Sèrie B de Cornellà

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.