Connect with us

Art Visual

Novena edició del festival INFLUX, dedicat a les arts escèniques audiovisuals

Publicat fa

el

INFLUX és un festival interdisciplinari de noves tendències escèniques on s’utilitza el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística.

INFLUX vol potenciar la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers i creadors escènics que, partint de diferents llenguatges contemporanis, utilitzen la interdisciplinarietat del vídeo i les possibilitats dels entorns digitals i dels sistemes interactius per desenvolupar els seus projectes escènics.

En aquesta edició d’INFLUX hi ha vuit propostes, la majoria estrenes, amb les quals transitarem per la poesia sonora de Maria Sevilla Paris o de Ginebra Raventós de Volart, pel text més prosaic i sarcàstic de Roger Pelàez; per les interaccions entre so, imatge i moviment de Shoeg; per la performance audiovisual de Bela + Laura B Campos + Neus Martínez Farran; pel so dels objectes quotidians i dels paisatges sonors de Núria Andorrà; per les veus, vents i imatges de Gemma Abellán + Xavier Armiñana + Pere Norrès, i pel folk mutant improvisat del duo francès integrat per Leos Ator i Jean Loup Faurat, Chien Bleu mord le vent.

Organitza HABITUAL VIDEO TEAM
www.influxfestival.org

PROGRAMA
dl 7 novembre. 20h MARIA SEVILLA PARIS “Ni cap visibilitat és vista”
+info
dt 8 novembre. 20h ROGER PELÀEZ “Ejaculant diarrea” +info
dc 9 novembre. 20h SHOEG“Hard Fork Live AV” +info
dj 10 novembre. 20h NÚRIA ANDORRÀ “Nu.A” +info
dg 13 novembre. 20h BELA, LAURA B CAMPOS, NEUS MARTÍNEZ FARRAN “Fading memory / Memòria esvaïda” +info
dl 14 novembre. 20h GINEBRA RAVENTÓS DE VOLART “Estampes del silenci, del vertigen, del membre fantasma, de l’èxtasi, de tu” +info
dt 15 novembre. 20h GEMMA ABELLÁN, XAVIER ARMIÑANA, PERE NORRÈS “Ritornello” +info
dj 17 novembre. 20h CHIEN BLEU MORD LE VENT (LEOS ATOR + JEAN-LOUP FAURAT) “L’organisation de la chute / 1” +info

ANTIC TEATRE
Verdaguer i Callís, 12 – 08003 Barcelona
www.anticteatre.com
entrades 12€ online – 15€ taquilla
abonament 3 espectacles 30€ online comprar entrades
excepte Roger Pelàez
7,5€ online – 9€ taquilla
comprar entrades

Art Visual

Torna a Nou Barris el Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona

Published

on

By

Torna a Nou Barris el Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona, celebrant el seu 10è aniversari. El Ròmbic continua apostant per aquest gènere artístic sovint als marges de les arts escèniques, sobretot quan està pensat per a un públic adult. Un festival coorganitzat de forma comunitària amb l’Associació Titellaire de Roquetes, la Casa Taller de Marionetas Pepe Otal, La Puntual i l’Ateneu Popular 9 Barris.

Dijous 25 abril | 20h | 10-12€
Mostra oberta sobre els cecs de Maeterlinck 
Què és allò que modifica el que veiem? On mirem? Què mostrem quan ningú ens mira? Cecs i cegues, semblen haver perdut el costum de fer cap moviment inútil, incapaços de prendre una decisió, habiten una illa cada cop més assetjada per la mar…

Divendres 26 abril | 20h | 10-12€
Pelele presenta ‘Los funestos esponsales de Don Cristóbal’
Recuperem un clàssic amb la companyia francesa Péléle, basant-se amb el teatre popular, ens presenta una historia amb música en directe, fent homenatge el gènere del titella de mà.

Dissabte 27 abril | 20h | 10-12€
Zero en Conducta presenta ‘La Phazz’
La imaginació d’Elliot era tan extraordinària que es va convertir en el mitjà per fer front a una realitat hostil. Amb ella va poder creuar oceans, volar, aturar el temps i fins i tot esquivar la por. Va créixer i la seva imaginació encara més. Engolit pel món lluminós que s’havia creat, no va veure que darrere seu, es projectaven ombres llargues, uns éssers que l’acompanyaven des de feia massa temps.

Divendres 26 i Dissabte 27 de 21h a 23h | GRATUÏT – Aforament Limitat
La Court des miracles presenta ‘De bestiae e humani’
Un recorregut artístic conduït per 10 artistes que descobrirà els racons més secrets de l’Ateneu, creat exclusivament per a l’ocasió.

Entrades ja a la venta! 10€ anticipada // 12€ taquilla

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.