Connect with us

Novetats discogràfiques

Serpent obre el pre-order del seu nou EP “Xoc de mermats”

Publicat fa

el

“Xoc de mermats” és el segon lliurament d’una sèrie de tres EP que la banda catalana Serpent ens oferiran durant aquest 2022 a través de la discogràfica BCore Disc.

El segon capítol d’aquest projecte, que inicialment estava previst finalitzar durant el 2021 i que per culpa de cancel·lacions i terminis de fabricació alterats s’ha vist endarrerit i posposat, com molts aspectes de les nostres vides, ve carregat d’impaciència, frustració i desconcert. En total, són 5 temes de posthardcore en català, majoritàriament agressius i directes a la jugular.

“Futur Salvatge”, “Reverberació” i “Drago vs. Balboa” conformen un triple assalt violent i seductor a parts iguals, en un disc que just després cau a les aigües plàcides -però tèrboles- de “Caure en Desgràcia”, el tall que la mateixa banda ha escollit com a avançament precisament per despistar. El quartet remata el disc amb “Art sang i màgia”, un tema que es va construint a poc a poc i explota just al final.

Enllaç PRE-ORDER

Edició limitada de 400 còpies a Single vinil.

Novetats discogràfiques

El Ferrari de Cala Vento

Published

on

By

Cala Vento publica el tercer avançament del seu nou disc. Ferrari és una cançó total que uneix els tres pilars de la música: energia, emoció i missatge.

Són molts els punts de trobada entre la cultura automobilística i la cultura musical, atès que els vehicles motoritzats amb rodes han tingut i tenen un gran impacte a la nostra cultura popular. Al nostre imaginari col·lectiu els cotxes, els camions, les motos, adopten un simbolisme concret, una aura que dota d’una identitat singular tot allò relacionat amb ells. És precisament per això que Rosalia s’ha acostat a les motos, que Nina Personn de The Cardigans va pujar a un descapotable o que Los Inhumanos li van dedicar una cançó al Simca 1000.

Cala Vento també ha volgut dedicar un moment al món de l’automòbil, en concret a la marca Ferrari. Amb un simbolisme molt arrelat a la nostra mentalitat col·lectiva que uneix exclusivitat, luxe, èxit, velocitat, etc…, un Ferrari suposa tota una icona de la qual el Joan i l’Aleix han volgut apropiar-se en la seva nova cançó. Hi exploren les dificultats que tenim a l’hora d’enfrontar-nos a les nostres temptacions ia la figura de l’èxit.

Ferrari ha estat produïda per YOUTH (Killing Joke, The Fireman), productor de grups com The Verve, Pink Floyd, The Jesus And Mary Chain, Dido… Amb ell han treballat Ferrari, Equilibri i una altra cançó que encara ha de veure la llum. També va ser la persona darrere de Teletecho i El Acecho, el doble single que va publicar Cala Vento el 2021 al costat d’Amaral.

Al videoclip que l’acompanya, podem veure una representació dels set pecats capitals, segurament, algunes de les temptacions amb què ens creuem més sovint. Ha estat realitzat per la productora L’Upuntvuit amb l’equip següent: Direcció: Manel Serrat / Ajudant de direcció: Norbert Palazón / Producció: Atzar Vilanova / Direcció de fotografia: Martí Palazón / Operador de càmera: Albert Ramírez / Foquista: Bernat Compte / Elèctrics: Cristina Ramón, Jaume Segòvia / Direcció d’art: Sandra Prat / Foto fixa: Gin Torrado / Crèdits: Joan / Cala Vent: Aleix i Joan / Talent: Iñigo Saenz, Abril Martí, Cèlia Corvillo, Daura Mangara, Nansa Macalou, Aleix , Joan, Gin Torrado, Agraïments: Ramon Magriña, Ginesta, Sara Ferran, Montgrí.

Foto principal de @gin_tc

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.