Connect with us

Bolos

Niña Coyote eta Chico Tornado seran els teloners de The Baboon Show a Barcelona, Bilbao, Madrid i Santiago a principis de març

Publicat fa

el

Aquest duet de rock and roll basc va néixer fa 10 anys i han fet la volta al món, Mèxic, USA, Japó, França, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Xile, Rússia i Espanya han estat alguns dels països on han tocat. L’11 de març llançaran el seu nou disc, “Niña Coyote eta Chico Tornado VS Don Condor eta Ñora Alacran”, així que no hi ha excusa per perdre’s cap d’aquests xous i cantar de memòria les noves lletres.

Referent a The Baboon Show, ens comenten “Aquest nou EP de 7″ de THE BABOON SHOW és per a tots els Oddballs d’allà fora, tots els inadaptats i marginats que es volen encaixar o no. Nosaltres sí que ens sentim com a Oddballs. Sé qui vulguis ser i diverteix-te mentre ho fas. Oddballs, us saludem!” Acabat de publicar aquest passat 28 de gener, ve acompanyat d’un còmic il·lustrat per Gabriel Renner de vint pàgines a tot color i un “parche” especial brodat d’Oddball. Doctor Rock va fer el guió basat a partir de records i històries reals de la gira de THE BABOON SHOW. És una feina realment genial i molt divertida.

Gira The Baboon Show + Niña Coyote Eta Chico Tornado
10.03.22 – Santiago de Compostela (Sala Capitol)
11.03.22 – Bilbao (Sala Santana 27) 
12.03.22 – Barcelona (Sala Apolo) 
13.03.22 – Madrid (Sala But) 

Bolos

Arrenca la gira de The Shivas

Published

on

By

La banda procedent de Portland arrenca la gira per la península presentant “Feels so Good / Feels so Bad” amb parades a Lleida, Saragossa, València, Madrid, Oviedo i Sopelana.

La banda de rock liderada per la cantant i bateria Kristin Leonard, The Shivas aterren avui per presentar el seu darrer treball, “Feels so Good / Feels so Bad”. Les dates s’engloben dins al tour europeu “Alive in the World” que els portarà a 38 ciutats durant aquest estiu.

El seu darrer treball, “Feels so Good / Feels so Bad”, és un veritable àlbum “quarantena”: la seva creació va començar quan la banda es va veure obligada a cancel·lar tots els plans al març de 2020 i va començar a escriure cançons per mantenir-se ocupats durant el confinament.

“Haver de cancel·lar un any de calendari complet d’espectacles que ja estaven reservats (més de 110), l’única manera de fer-hi front semblava ser submergir-nos completament en un nou projecte, i un que sabíem que podia succeir independentment de la situació externa”, diu Kirstin Leonard, bateria i cantant. “Aquest àlbum intentava crear un costat positiu en temps terribles, i tots vam canviar i vam créixer molt com a músics i com a persones en el procés”.

PRÒXIMES ACTUACIONS THE SHIVAS
LLEIDA – 27 de juny – Café del Teatre
ZARAGOZA – 28 de juny – La Lata de Bombillas
VALENCIA – 29 de juny – Loco Club
MADRID – 30 de juny – Sound Isidro – Wurlizter Ballroom
OVIEDO – 1 de juliol – Vesu Festival
SOPELANA – 2 de juliol – La Atalaya

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.