Connect with us

Festival

Neix el Norai Festival: més de 36 hores de música i lleure al cor de l’Empordà

Publicat fa

el

En un entorn natural d’excepció, on el Càmping Nautic Almata oferirà les seves estupendes instal·lacions al servei de l’oci i l’entreteniment, i on el segell independent El Genio Equivocado imprimirà el seu segell habitual de qualitat pel que fa a la part de programació musical. Neix un festival únic de mitjà format.

Una experiència de cap de setmana del 20 al 22 de maig que combina una proposta musical de bandes i discjòqueis del panorama nacional independent, amb activitats artístiques i esportives, a l’entorn natural extraordinari del Càmping Nautic Almata.

Una proposta musical de proximitat
El Norai Festival compta amb algunes de les propostes més reconegudes de l’escena independent, destacant Ferran Palau (presentant per primera vegada en format festival el seu darrer disc ‘Parc’), Renaldo & Clara, que estaran per repassar aquest gran darrer disc titulat “L’amor fa calor”, Doble Pletina, retornant després de mesos als escenaris després de l’impàs de la maternitat d’una dels seus integrants o Invisible Harvey, que ens porta les cançons del seu imminent tercer LP. El festival reivindica també un costat més festiu i canalla, on destaquen la presentació del segon àlbum dels irreverents i populars Ladilla Rusa o la presència dels sempre inesgotables i considerats pràcticament com a grup de culte, Hidrogenesse. Tampoc no s’oblida de les propostes més emergents, amb grups com Supermon, Fermí o Navarri. Tot això estarà amanit amb la presència de djs ben coneguts de l’escena com Pin&Pon DJs, Nacho Ruiz, Ultra-Local Records DJs, Monamí DJ, Mon DJ o Hero of Hits DJ.

Oci alternatiu en un entorn idíl·lic
El parc natural dels Aiguamolls és desconnexió assegurada. L’oferta musical conviurà amb propostes esportives i artístiques. Als espais de tot el càmping -a primera línia de mar i envoltat de canals que desemboquen a la Garganta del Fluvià- s’organitzaran tornejos esportius de volei-platja, pàdel i tennis. Hi haurà també sessions de ioga, pàdel surf al riu i altres activitats per a tots els públics, amb especial atenció als més petits.

Festival

Fetus estrena ‘La gran xefla’, himne de la festa que prepara pel 10-J al festival Ítaca

Published

on

By

Arriba a totes les plataformes “La gran xefla”, el nou single de Fetus
La cançó arriba per convertir-se en l’himne del gran esdeveniment que el grup prepara al Festival Ítaca, el proper 10 de juny a Corçà (el Baix Empordà), envoltats de molts amics.

Es tracta d’un tema completament nou que parteix de l’esperit més tabernari del grup empordanès però acaba entroncant amb la seva vena més política. Una tornada omnipresent (Peix al cove, cel rogent…) acaba desembocant en una declamació final que esdevé tota una declaració de principis:

Estripem banderes blanques i al bonisme fem el joc.
Ens diran que pinten bastos, que no és jorn de tabalots.
Que es desfermin les muntures i s’esquincin els vestits,
que avall han passat les ganes de fer combregar el molí.
Desterrant la bonhomia, direm quatre grans veritats: 
que és difícil bastir mites sense haver-los derrocat.

Al trio original del grup –Adrià Cortadellas (veu i guitarra), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria)-, s’afegeixen els habituals Guillem Caballero (teclats), Ricard Ros (whistles, sac de gemecs) i Carles Belda(acordió diatònic), a més de la col·laboració especial a la bateria de Lluís Català. Signa la producció com sempre Joan Colomo. La portada la signa Branca Studio.

Aquesta nova cançó serà l’himne central de l’esdeveniment que prepara el grup en el marc del festival Ítaca, i que tindrà lloc el dissabte 10 de juny a Corçà. Aquell dia desfilaran per l’escenari una colla de convidats especials que acompanyaran Fetus i les seves cançons. Hi seran Joan ColomoCala VentoMazoniSanjosexLes SalvatgesMartí Plaja (Komando Moriles) i la violinista Marta BarberoCarles Belda i el col·lectiu Glosa Girona seran els encarregats d’escalfar prèviament la vetllada, DJ Diego Armando la clourà i Manel Vidal exercirà de mestre de cerimònies.

Propers concerts,
09/06 Sant Pere de Ribes
10/06 Corçà “La gran xefla”
16/06 Capafonts
17/06 Calaf
05/07 Premià de Mar
07/07 Vic
09/07 Viladamat
15/07 Cantonigròs
19/07 Medinyà
20/07 Reus
22/07 Marata
27/07 La Seu d’Urgell
29/07 Navàs

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.