Connect with us

Art Visual

The Bird Yellow publica aquest divendres nou disc i àlbum visual

Publicat fa

el

The Bird Yellow, nom artístic del músic i cineasta barceloní Gerard Vidal, torna a l’actualitat el 8 d’abril amb ‘I Always Cry For You Like Pink Honey Rain’, un fascinant migmetratge que arriba de la mà del seu esperat segon disc, compost per set noves cançons de les quals es van anticipar l’encomanadissa ‘Bedbug Lullabites‘ i l’èpica ‘Cold War‘, estrenades per Virginia Díaz al programa ‘180 grados’ de Radio 3. La peça ha estat produïda per GXXD TIME FILMS, l’equip creatiu format pel mateix Gerard al costat dels seus col·laboradors i amics Carlos Robisco i Joan Esteve. La premiére exclusiva tindrà lloc el dimecres 6 d’abril a les 20h als Cinemes Girona de Barcelona.

La història de la pel·lícula, plena de metàfores visuals, elegants coreografies i un imaginari sorprenent, té lloc durant la festa de comiat de dues persones; un “fins a reveure” agredolç que representa tant un final com un nou començament, en una atmosfera onírica en la qual es confonen realitat i somni. Amb la seva cuidada estètica i personatges entranyables, l’àlbum visual ofereix una manera alternativa i més poètica d’endinsar-se en les cançons i confereix al disc d’una identitat de conjunt, de tot. Les lletres es mostren a més a mode de subtítols, enfortint el vincle entre música i imatge.

PRESENTACIONS
Premiére àlbum visual
6 d’abril – Barcelona – Cinemes Girona

Directe amb banda
28 d’abril – Barcelona – Antiga Fàbrica d’Estrella Damm
1 de juliol – Vilanova i la Geltrú – Vida Festival

Gerard Vidal Barrena (Barcelona, 1995) és director de cinema, dramaturg i músic, graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra i completant els seus estudis a l’escola de cinema FAMU de Praga. Ha codirigit el curtmetratge ‘Celebració’, seleccionat al Nest Film Students del Festival de Sant Sebastià i guanyador del Premi SGAE Nova Autoria del Festival de Cine de Sitges. ‘Les dues nits d’ahir’, guanyadora a Millor Direcció i Millor Actor al Festival de Cine de Màlaga i nominada a Millor Pel·lícula als Premis Gaudí 2021, és la seva òpera prima, la qual codirigeix, coescriu i compon la seva banda sonora. Com a dramaturg publica la seva primera obra de teatre ‘Els que criden’ al 2016 (Editorial Cal Siller), participa al laboratori de teatre jove de la Sala Beckett ‘Malnascuts’ i coescriu ‘Wohnwagen’ (La Seca Espai Brossa 2016, Teatro Español de Madrid 2017, Premi BBVA de Teatre 2018). Com a músic, sota el nom de The Bird Yellow, ha publicat un primer disc (‘Little Kids’, 2018) i diversos senzills al llarg del 2020, entregant ara el seu segon treball sota l’auspici de Vida Records.

Art Visual

El festival de cinema Fantastik de Granollers comença aquesta setmana

Published

on

By

Benvolgudes monstruositats i criatures d’altres planetes, arriba el onzè Festival Fantàstik Granollers, festival de cinema fantàstic i de terror de Granollers, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 i 20 de novembre de 2022 al Cinema Edison.

PROGRAMACIÓ 2022

CONCURS INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES
La competició Fantàstika

Els Premis MAC-Fantàstik són la secció competitiva del Festival i que organitzen conjuntament amb el MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya).

Més de 500 curtmetratges internacionals a competició són els que han rebut per aquesta edició. Els membres de l’organització han fet una dura feina de preselecció per a oferir-vos els 17 finalistes, que es projectaran al llarg del festival en dos blocs. Vosaltres sereu els únics responsables d’atorgar el Premi del Públic, i aquest any, tornen a tenir un Jurat Oficial encarregat d’atorgar els premis.

Jurat
Gloria Fernández Co-directora de CineAsia
Hugo Cobo Director Fantboi, Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi
David Casademunt Director de El Páramo
Sabina Pujol Programadora del B-Retina Festival de Cinema Sèrie B de Cornellà

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.