Connect with us

Bandes

Vida Records afegeix artistes a la seva cartera

Publicat fa

el

A partir d’ara destinaran més recursos per fer créixer el segell no tan sols en l’àmbit artístic sinó també a escala organitzativa amb la incorporació de destacats professionals en l’àmbit del management, el màrqueting i la gestió editorial.

Com a novetat destacada, al març veurà la llum un nou senzill de Clara Peya amb la col·laboració de l’asturià Rodrigo Cuevas i el bosni  Božo Vrećo amb el títol de Agua en el pulmón

La Clara, a més, estarà actuant el pròxim 19 de gener a Madrid al Teatro Infanta Isabel com a part de la programació del festival Inverfest.

Fidels a la seva filosofia d’afavorir al nou talent els fa molt contents anunciar la incorporació de quatre artistes a les seves files, cadascun d’ells amb un marcat caràcter artístic i amb talents diversos.

Amaia Miranda és una cantautora provinent del País Basc que presentarà el seu disc de debut el 25 febrer amb el títol de Cuando se nos mueren los amores. Un treball de folk íntim i cru on destaca el seu enorme talent a la guitarra, que ja ha rebut el reconeixement de públic i crítica durant la seva participació en la premiada obra teatral Canto jo i la muntanya balla (La Perla 29).

BOYE és el nom artístic del músic, creador escènic i actor David Menéndez. Un artista multidisciplinari que va irrompre al panorama musical el 2019 amb un so fresc i irreverent que mescla gèneres com el hip-hop, el funk o l’electrònica i un directe impactant que va fer trontollar els fonaments del festival l’estiu passat. De la mà del seu fidel productor Arnau Vallvé (Manel) entregarà un nou senzill al març.

The Bird Yellow és l’àlies de Gerard Vidal, músic i cineasta barceloní, codirector de la pel·lícula Les dues nits d’ahir guardonada al Festival de Málaga. El 8 d’abril veurà la llum el seu segon disc, una breu i contundent col·lecció de cançons indie-rock on llueix la seva imponent veu que l’emparenta amb noms com Patrick Watson, Villagers o elbow.

Socunbohemio és el pseudònim de l’Artur Viñas, un jove talent amb un instint melòdic increïble, una sort de McCartney o Nilsson de butxaca amb lletres sorprenentment madures. La seva celebrada sèrie de senzills estacionals culminarà al febrer amb Conte d’hivern, amb sucoses sorpreses previstes pels pròxims mesos i el seu esperat disc de debut projectat per la tardor.

Bandes

Santa Companha, nova incorporació a Humo Intl.

Published

on

By

“Andad de día, que la noche es mía”. Aquesta és la frase que es diu que repeteix la “Campaña” mentre vaga pels camins. Tot just complerts els 20 anys, Ares, Mateo, Elvira i Lucía han format a València aquest quartet de post-punk eteri i malenconiós. Perles de pop brillant, embadalit, alhora atmosfèric i directe com una fletxa, xopat de ressons del passat des del present més radical, carregat d’albada sense dormir.

Decidits a traçar el seu propi camí fins a les darreres conseqüències, Santa Companha han avançat entre les tenebres amb intuïció i intenció en cadascun dels seus passos, amb tota la fermesa que atorga escoltar-se un mateix. Amb aquestes cinc pistes d’avançament, disponibles per escoltar a partir d’avui sota el títol de “Lance”, inicien el seu recorregut a Humo Internacional. Aquestes cinc pistes d’avançament materialitzen la primera part del que serà el seu imminent EP de debut, “Lance de Honor”.

En un món enterrat per la mala herba dels segles, Santa Companha ens transporta a duels de guant blanc en què encara regeixen normes cavalleresques, i també a duels per pèrdues íntimes, canalitzats en melodies i lírica entelades de colors en VHS, una boira onírica que rebutja renunciar a la màgia. La música de Santa Companha t’envaeix a poc a poc des de les profunditats dels boscos i, com la processó d’ànimes penitents, t’espera a la cruïlla de camins per dir-te “et toca a tu”.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.