Connect with us

Novetats discogràfiques

Ladilla Rusa presenta “La Padrina”, nou senzill en català amb Albert Pla, Alessio Arena i Giancarlo Arena

Publicat fa

el

La cançó és una tarantilla napolitana-catalana i representa l’avançament del seu nou àlbum, “Costumismo Mágico”, que veurà la llum el 29 d’abril.

El duo català Ladilla Rusa, format per Tania Lozano i Víctor F. Clares, presenten “La Padrina” la seva primera cançó en català, i ho fan amb les col·laboracions de luxe d’Albert Pla i els germans Alessio Arena i Giancarlo Arena, tots dos cantautors d’origen napolità.

“La Padrina” és una tarantilla tradicional que explica la història de Josefina, una senyora de Miralcamp, interpretada per Albert Pla, amb una doble vida: és la propietària d’una fleca de poble, alhora que és una narcotraficant amb molt de caràcter. Utilitza el forn com a centre d’operacions per distribuir per tota la comarca tota mena de drogues, que amaga intel·ligentment a les ensaïmades, els xuxos i els panellets.

Ladilla Rusa, com és habitual, tornen a barrejar el pop amb altres gèneres musicals i ho fan amb l’humor sempre per bandera. En aquesta ocasió firmen una de les lletres més esbojarrades, tota una òpera rock amb girs tant de guió com musicals, i amb un final cantat a dues veus, la dels germans Arena, en napolità.

La producció musical de “La Padrina” va a càrrec del productor de confiança de la banda, Ignacio Miranda, i participen a la lletra i la música també els germans Arena, dos dels cantautors més especials de Catalunya, i amics propers dels Ladilla Rusa. La col·laboració amb ells i amb Albert Pla, un dels artistes favorits de Tania i Víctor i tot un referent per a ells, és la cirereta d’aquesta cançó que compta a més amb la il·lustració de la portada a càrrec de Marina Capdevila. Aquest tema s’inclou al seu nou àlbum, “Costumismo Mágico”, LP que veurà la llum el 29 d’abril.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.