Connect with us

Novetats discogràfiques

BCore reedita dos 7″ de les mítiques bandes “HHH” i “L’Odi Social”

Publicat fa

el

Es reediten dues obres mestres de la cultura del subsol catalana, un 7″ de l’Odi Social i un 7″ dels HHH. Amb una edició especial 35 Aniversari d’un dels enregistraments més importants de la història del punk estatal, L’Odi Social van ser pioners i màxims exponents de l’època daurada del hardcore-punk barceloní dels 80, juntament amb bandes com Subterranean Kids, Anti/Dogmatikss o GRB.

La reedició en facsímil que respecta per primera vegada la mida i els detalls de l’edició original del 1986: format single, mítica portada desplegable (la idea dels quals van prendre dels discos de CRASS) i artwork complet. Remasteritzat per a vinil, s’han baixat les rpm de 45 a 33 per optimitzar la qualitat de so. Cinc cançons agressives, directes i històriques. Tiratge limitat de 800 vinils (200 en vermell transparent).

La segona reedició serà pel trio HHH (Harina de Huesos Humanos) que són considerats un dels grups pioners de l’escena Hardcore/Punk estatal, juntament amb Subterranean Kids i Anti-Dogmatikss. Editat originalment al 1990, “A por ellos…” va ser el primer disc d’estudi després de la demo “Sin identidad!!!” i l’EP “Intel·lectual punks”, i per a molts fans també la millor gravació. 27 cançons ultra ràpides, entre les quals destaquen “Otro Belfast”, “Al otro lado de las Ramblas” o “Tiempo” que es van convertir automàticament en clàssics de la banda. A “A por ellos…” el so de HHH es va obrir a noves influències i s’escolten ecos de metall en cançons com “Algo huele a podrido” (y no es precisamente mi culo), o de Dead Kennedys i Chaos UK.

Espectacular disseny a càrrec de Pablo López (Rumble Records) amb lletres, textos i fotos, i dibuix original de Jose X a la contraportada, que encaixa a la perfecció amb l’agressivitat de la música de HHH. Edició limitada de 500 còpies (200 en vinil vermell transparent). Co-editat per BCore Disc i Potencial Hardcore.

Pre-Order de les dues edicions: Data de sortida 11 d’octubre de 2022

Més info a BCoreDisc.ccom

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.