Connect with us

Novetats discogràfiques

BCore reedita l’LP “The Aesthetics Of No-Drag” de la banda de Washington DC, Regulator Watts

Publicat fa

el

Passen els anys i la transcendència de les bandes que van formar part de l’escena underground de Washington DC als 90 segueix intacta. Hi ha noms que van acabar ressonant més que altres –Fugazi, Make-Up, Lungfish, Jawbox–, però una de les característiques d’aquella comunitat de joves que van decidir fer les coses a la seva manera era la qualitat desarmant que transmetien totes les propostes: bandes, segells, projectes paral·lels, fanzines, accions col·lectives i protestes. Si hi va haver un lloc i un moment en què la utopia punk va semblar tenir futur, sens dubte va ser a la capital dels Estats Units durant la dècada dels ’90.⁣

Coincidint amb el 25è aniversari de la seva publicació, BCore anuncia la reedició de “The Aesthetics of No-Drag” dels Regulator Watts durant el proper mes de Desembre.

Les 13 cançons que formen part de “The Aesthetics of No-Drag” confirmen tot el bo i especial que Regulator Watts havien mostrat a les seves referències anteriors –un EP i dos singles, tots recollits a The Mercury CD, editat per Slowdime Records el 1998 i també reeditat per primera vegada en vinil per BCore el 2017–: cançons plenes de dissonàncies, sensació de caos controlat, un so cru, sempre a la vora de l’acoblament, i una concepció del punk en carn viva hereva de Rites of Spring o The Nation of Ulysses i deutora del context tan particular que travessava la música independent en aquell moment.


Preorder 23/11/2022
Release Date 20/12/2022
BC.377LP REGULATOR WATTS “The Aesthetics Of No-Drag” LP

Limited edition of 350 vinyls (150 colored)
Sequenced by Alan Douches
Mastered by Victor Garcia
Artwork by Jason Farrell

Novetats discogràfiques

El Ferrari de Cala Vento

Published

on

By

Cala Vento publica el tercer avançament del seu nou disc. Ferrari és una cançó total que uneix els tres pilars de la música: energia, emoció i missatge.

Són molts els punts de trobada entre la cultura automobilística i la cultura musical, atès que els vehicles motoritzats amb rodes han tingut i tenen un gran impacte a la nostra cultura popular. Al nostre imaginari col·lectiu els cotxes, els camions, les motos, adopten un simbolisme concret, una aura que dota d’una identitat singular tot allò relacionat amb ells. És precisament per això que Rosalia s’ha acostat a les motos, que Nina Personn de The Cardigans va pujar a un descapotable o que Los Inhumanos li van dedicar una cançó al Simca 1000.

Cala Vento també ha volgut dedicar un moment al món de l’automòbil, en concret a la marca Ferrari. Amb un simbolisme molt arrelat a la nostra mentalitat col·lectiva que uneix exclusivitat, luxe, èxit, velocitat, etc…, un Ferrari suposa tota una icona de la qual el Joan i l’Aleix han volgut apropiar-se en la seva nova cançó. Hi exploren les dificultats que tenim a l’hora d’enfrontar-nos a les nostres temptacions ia la figura de l’èxit.

Ferrari ha estat produïda per YOUTH (Killing Joke, The Fireman), productor de grups com The Verve, Pink Floyd, The Jesus And Mary Chain, Dido… Amb ell han treballat Ferrari, Equilibri i una altra cançó que encara ha de veure la llum. També va ser la persona darrere de Teletecho i El Acecho, el doble single que va publicar Cala Vento el 2021 al costat d’Amaral.

Al videoclip que l’acompanya, podem veure una representació dels set pecats capitals, segurament, algunes de les temptacions amb què ens creuem més sovint. Ha estat realitzat per la productora L’Upuntvuit amb l’equip següent: Direcció: Manel Serrat / Ajudant de direcció: Norbert Palazón / Producció: Atzar Vilanova / Direcció de fotografia: Martí Palazón / Operador de càmera: Albert Ramírez / Foquista: Bernat Compte / Elèctrics: Cristina Ramón, Jaume Segòvia / Direcció d’art: Sandra Prat / Foto fixa: Gin Torrado / Crèdits: Joan / Cala Vent: Aleix i Joan / Talent: Iñigo Saenz, Abril Martí, Cèlia Corvillo, Daura Mangara, Nansa Macalou, Aleix , Joan, Gin Torrado, Agraïments: Ramon Magriña, Ginesta, Sara Ferran, Montgrí.

Foto principal de @gin_tc

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.