Connect with us

Bandes

Enemic Interior, demo amb cinc cançons cantades en català i amb una bona dosi de mala hòstia

Publicat fa

el

Enemic Interior són una banda de Barcelona amb gent que toca o ha tocat a bandes com Univers, Wind Atles, Heather, SDH, Aliment, Nois o Brut.

A finals del 2020 i després d’haver viscut una de les coses més rares que ens ha tocat viure mai i amb aquesta experiència tan recent a l’esquena van gravar aquesta demo al seu local d’assaig i la van barrejar i masteritzar amb Will Killingsworth a Dead Air Studios , una demo de cinc temes amb un so molt personal que remet tant al hardcore, com al punk i fins i tot al post punk i l’oi!, i amb el que sens dubte aconsegueixen alguna cosa que en el meu cas almenys a dia d’avui s’agraeix i és que d’alguna manera t’encens en escoltar-los, és com si tu fossis una puta bomba i aquests cabrons encenguessin la metxa, donen ganes de fer coses que no sé si cal descriure aquí, però potser ara calen aquestes coses, això que criden tirar més llenya al foc.

Amb demo amb el nom homònim i editada pel segell valencià Flexi Discos, us porten aquestes cinc cançons cantades en català, amb una bona dosi de mala hòstia i alhora plena d’introspecció, perquè es pot estar emprenyat pel que t’envolta i pel que han fet de nosaltres i alhora mirar-ne a dins per veure que cal canviar, que cal arreglar o que cal acceptar i aprendre.

Una banda que et fa venir ganes de liar-te a hòsties (contra algú que s’ho mereixi) o si no et poses a cridar, agitar-te i recargolar-te en un concert celebrant aquesta comunió entre tu i els teus semblants de la qual tant patim en aquesta època de merda, tant de bo això tan important que ens han pres no tard a succeir i per descomptat el dia que passi amb Enemic Interior serà un d’aquells dies amb majúscules, mentrestant aquí ho pots escoltar i si vols també ho pots adquirir, com un altre bé de consum.

Bandes

Tiburona anuncien fitxatge per l’escuderia The Holy Cobra Society

Published

on

By

Tiburona és una banda madrilenya formada per Laura del Amo (guitarra i veu), Rita Dolores (baix i cors) i Super Carmen Merino (bateria i veu), que arriba per captivar-nos amb els seus cants i fer-nos ballar sense parar. Tres sirenes del Manzanares que amb la seva energia desfermada i els seus sons salvatges, ens proposen una aposta que res entre aromes seixanta, amb la contundència del punk llatinoamericà i la urgència del garatge.

El 2020 van publicar el seu primer EP, de títol homònim. Riffs contagiosos, esperit explosiu i un discurs sense cap mena de embuts. Perquè Tiburona no dubta a ensenyar els ullals als que donen opinions no demanades; en enviar a passeig els venehums o assenyalar les futures víctimes d’un amor prohibit. I en un exercici de civisme i bones pràctiques, també ens adverteixen de la presència dels depredadors que aguaiten darrere una finestreta. Ara entren a formar part de l’escuderia Holy Cobra Society.

Tiburona ens convida a un bany als mars del so salvatge. Així que sacseja el teu cos i comença a ballar l’escuale amb Laura, Ritay Supercarmen. Les sirenes del Manzanares ens ofereixen els seus nous cants, amb els quals desitjaràs tenir brànquies per no sortir dels seus corrents, on es troben les aromes seixanta-seneres amb la contundència, ben dosificada, del punk llatinoamericà i la urgència del garatge.

Però no tot és pau i harmonia als dominis de Tiburona. Perquè no dubten a ensenyar els ullals als qui donen opinions no demanades; a enviar a passeig els venehums o assenyalar les futures víctimes d’un amor prohibit. I en un exercici de civisme i bones pràctiques, també ens adverteixen de la presència dels depredadors que aguaiten darrere d’una finestreta.

Per donar vida a les seves noves cançons, Tiburona va recórrer el 2021 a la peixera de Paco Loco on va gestionar “Sóla y Feliz”, compost a base de ritme i ànima on no hi ha nitrampa ni cartró i que els va fer passar per festivals com Azkena Rock Festival , Sons Líquids, Canela Party, Cabal Fest, Monakey Week i desenes més.

Com a aperitiu del que ha de venir acaben de treure el seu nou single “Cartell Precioso” hit instantani i que reflecteix tot el bo que està en camí.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.