Connect with us

Novetats discogràfiques

Bullit treu el primer single “The Conflict” del que serà el seu nou disc “B Major”

Publicat fa

el

A tots ens arriba aquest moment en què cal fer el pas, el gran salt. Potser signifiqui superar alguna cosa dolorosa que no podies deixar enrere, resoldre un conflicte o enfrontar-te a alguna cosa que portes posposant massa temps; encara que tot es resumeix en el mateix: prioritzar-te una vegada per totes i enfocar-te en la direcció correcta. Però això no és fàcil. Per a aquest tipus de gestes necessitem energia que ens doni valor, i en aquests casos la música sempre serà la nostra millor aliada: el combustible adequat. Com ho és precisament “The Conflict”, el nou single de la banda catalana de punkrock ultramelòdic Bullitt, que està de tornada després de vuit anys de silenci discogràfic amb un nou àlbum “B Major”, que veurà la llum el 5 de maig segell BCore (format físic coeditat juntament amb Cgth Records, L’Agonia de Viure i Saltamarges).

Després d’avançar ja “Fix Myself”, aquella pildorada efervescent plena de melodia i energia per aixecar el més gris dels dies, “The Conflict” confirma que els millors Bullitt estan de tornada. Poderós, vibrant i amb la capacitat d’infondre’ns el coratge que necessitem, el nou avenç de “B Major” va néixer d’un riff sense sortida que la banda tocava al local d’assajos; fins que un bon dia va sorgir una melodia i un ritme i tot va agafar sentit. El resultat és un tall elegant, amb gust d’aquell gran salt que vam fer dels 90 als 2000, que uneix les harmonies vocals de Lemonheads o Superchunk amb l’energia i l’electricitat de Foo Fighters o Jimmy Eat World. La veu femenina, per cert, és d’Isa Fernández (Charades, Aries, Màgia Bruta).

El videoclip que acompanya el single, ideat i realitzat per Xavi Vicens, ens mostra Bullitt als Ultramarinos Costa Brava durant les sessions d’enregistrament de “B Major”, el seu nou disc. Tot plegat sota la mirada còmplice del seu amic, Xavi Vicens, mentre la banda abusa de la confiança del capità Santi Garcia, gaudint d’aquells petits moments únics que només es donen en les ocasions en què la banda visita l’estudi.

Tot just una setmana després del seu llançament, el dia 13 de maig, Bullitt presentarà el seu nou àlbum a l’Altimira Festival de Cerdanyola del Vallès. El 26 ho faran a la sala Atzavara de Sant Feliu de Guíxols i el 30 de juny al Cicle A Prop, a Espai Jove l’Estació de Girona. I el 21 d’octubre a la sala Moby Dick de Madrid

Format físic coeditat junt amb Cgth Records, La Agonía de Vivir i Saltamarges. Pre-Order del disc aquí

Novetats discogràfiques

Clara Peya estrena el nou single “Sota les dents” feat. Leo Rizzi

Published

on

By

“Sota les dents” parla de la incomoditat d’habitar un cos, de la violència i el maltractament que exercim sobre ell. La llavor i l’inici del nou disc, una oda a la imperfecció. 

És el tercer single del pròxim àlbum de Clara Peya, compost per tretze cançons cantades per tretze cantants, de les quals ja hem pogut gaudir de dos avançaments amb les veus d’Ede “Cerebralmente”, de Ferran Palau “El Tall”, i el pròxim 2 de juny amb una de les noves veus del pop espanyol amb més projecció Leo Rizzi “Sota les dents”.

Un projecte molt especial on també col·laboren Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Maren, Àlex Serra, Anna Ferrer, Iris Deco, Marina Herlop, Momi Maiga i Pol Batlle, i que sortirà a la llum al pròxim setembre. Ben aviat podrem veure les primeres dates de la gira!

El videoclip escenifica com sovint, ens esforcem i forcem per controlar les situacions de la vida sense ser conscients que justament quan deixem de pressionar i confiem, és quan les coses són capaces de moure’s i succeeixen.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.