Connect with us

Art Visual

LAVS / Laboratori d’Art Visual i Sonor 2023, del 21 al 30 d’abril a Mataró

Publicat fa

el

LAVS / Laboratori d’Art Visual i Sonor, projecte resident del M | A | C Mataró Art Contemporani, celebrarà la quarta edició entre els dies 21 i 30 d’abril a Mataró. El festival, que s’ubicarà a l’antiga presó de la ciutat, té com a fil conductor la relació entre la imatge, el so i les noves tecnologies.

En l’apartat de laboratori visual, LAVS comptarà amb instal·lacions interactives, reactives, immersives i vídeo experimental, en una exposició que es podrà visitar del 21 al 30 d’abril. 

Aquestes obres d’artistes nacionals i internacionals compartiran espai amb altres d’emergents, sorgits de la universitat de la capital del Maresme, el TecnoCampus. Enguany les obres dels creadors professionals comparteixen temàtica, relacionada amb la natura. Un diàleg interessant entre noves tecnologies, art i ecologia.

En l’apartat sonor, el festival torna a programar propostes experimentals barrejades amb d’altres més ballables. Cal destacar la primera jornada (divendres 21) dedicada íntegrament al paper de la dona dins la música electrònica, amb la xerrada de l’artista sonora Nikka, i els directes de la mateixa Nikka i White Chief, així com la sessió hard techno de la Dj Duna Ëden.

Seguint la filosofia del festival, LAVS aposta pel talent local amb projectes com Oiseaux o Cara Antigua, sense deixar de banda el talent consolidat de país com Absis, i internacional com White Chief o When Plants Sing.

Com activitat paral·lela, la presó obrirà les portes a tots aquells creadors sonors a participar en una Jam Session que serà enregistrada i compartida a través de la xarxa.

LAVS / Kids, un espai per a tota la família
Una de les apostes del festival és apropar el públic a l’art visual i sonor, i és per això que el diumenge dia 30 d’abril es dedicarà tota una jornada d’activitats pel públic familiar, amb un taller de robòtica, un tastet d’instruments de música electrònica, un concert a càrrec d’alumnes de música electrònica de l’escola municipal de música de Mataró i un final de festa amb Dj Harry.

Més informació i agenda a https://lavs.cat/ca

Art Visual

Primer Congrés de la Febre Aviària, un festival de fanzines i arts gràfiques obert a tothom menys a Collboni

Published

on

By

El diumenge 21 de Gener, Makipomba juntament amb Mar Negre i Pardal, organitzen el primer Congrés de la Febre Aviària, un festival de fanzines i arts gràfiques obert a tothom menys a Collboni.

El gran esdeveniment ve acompanyat de un taller de poesia gegant, mercadillo durant tot el dia en el que participen molts altres col·lectius, taller de fanzines, presentació del pardal 5, micro obert i extrema diversió.

Envien el cartell, que pròximament penjaran al instagram de l’antiga massana i Makipomba. També podeu posar paradeta al mercadillo si voleu!

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.