Connect with us

Novetats discogràfiques

Ran Ran Ran estrena “Abans sí, ara no”, primer avançament del nou disc

Publicat fa

el

Ran Ran Ran estrena avui dimarts “Abans sí, ara no”, el primer avançament del seu nou disc “Jo faig rànquings, tu poemes”, que es publicarà en vinil el proper 2 de junyde la mà d’Ultra-local RecordsEdita La Servidumbre i Bankrobber. El tema ja es pot escoltar a totes les plataformes.

Si hi ha discos estiuencs, “Jo faig rànquings, tu poemes” entra de ple dins aquesta categoria. El nou treball de Ran Ran Ran és un cant a les coses boniques que ens passen quan la llum del sol presideix les nostres vides, quan els dies s’allarguen i el temps s’atura. Un paradís de mandra i beatitud on Ferran Baucells es mou sigil·lós, com un fantasma, amb la seva ploma mestra, còmode sobre la producció lluminosa que signa Arnau Vallvé (Manel), que ja havia participat a projectes anteriors del grup com “Tot OK STOP” o “L’hereu”.

Ran Ran Ran són Ferran Baucells (veu, guitarra, harmònica), Martina Borrut (teclats i veu), Miguel Ballester (bateria) i Joan Villarroya (baix, violí i veu), amb la col·laboració a les cordes de Núria Maynou (violoncel) i Joange Torredeflot (violí).

Novetats discogràfiques

Clara Peya estrena el nou single “Sota les dents” feat. Leo Rizzi

Published

on

By

“Sota les dents” parla de la incomoditat d’habitar un cos, de la violència i el maltractament que exercim sobre ell. La llavor i l’inici del nou disc, una oda a la imperfecció. 

És el tercer single del pròxim àlbum de Clara Peya, compost per tretze cançons cantades per tretze cantants, de les quals ja hem pogut gaudir de dos avançaments amb les veus d’Ede “Cerebralmente”, de Ferran Palau “El Tall”, i el pròxim 2 de juny amb una de les noves veus del pop espanyol amb més projecció Leo Rizzi “Sota les dents”.

Un projecte molt especial on també col·laboren Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Maren, Àlex Serra, Anna Ferrer, Iris Deco, Marina Herlop, Momi Maiga i Pol Batlle, i que sortirà a la llum al pròxim setembre. Ben aviat podrem veure les primeres dates de la gira!

El videoclip escenifica com sovint, ens esforcem i forcem per controlar les situacions de la vida sense ser conscients que justament quan deixem de pressionar i confiem, és quan les coses són capaces de moure’s i succeeixen.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.