Connect with us

Bandes

13KRAUSS anuncien la seva separació a les portes de celebrar el desè aniversari

Publicat fa

el

La banda de folk punk 13KRAUSS anunciaven un concert molt especial amb motiu del desè aniversari del seu primer disc “Seguir En Pie” per al dissabte 18 de novembre a Las Armas de Zaragoza.

Una cita en què tocaran íntegrament les cançons de la seva òpera prima, a banda d’altres de la seva discografia, i en què es retrobarien a l’escenari amb antics membres de la banda.

A més per a l’ocasió gravarien el concert en vídeo i comptaven amb dues bandes convidades: Última Sentència, streetpunk des d’Andorra, i Recoveko, quartet de rock fresc i enèrgic que ha sorgit fa ben poc temps a Zaragoza.

“Tristament el 2024 serà el darrer any per a la banda, després d’un llarg recorregut, hem decidit que ja no seguirem endavant. Cadascú tenim els nostres motius, no hi ha cap discussió interna, ni rivalitats, ni mals rotllos entre nosaltres, simplement no podem donar el màxim per diferents raons ja siguin laborals, familiars o personals i volem deixar el millor de nosaltres per al record gravant el concert sencer perquè no se’ns oblidi mai com ens agrada molt de fer això” responia Mario Funes, cantant i guitarra, a la recent entrevista publicada pel mitjà aragonès aquesta mateixa setmana.

Cosa que ja sabíem però que ens costava assimilar des de Comunica N’Roll atesa la complicitat i relació que mantenim des de, precisament, la sortida d’aquest disc ara fa 10 anys.

Tot i això afrontem aquesta data amb la il·lusió que mereix, la mateixa amb què posaran fi a aquesta etapa en els pocs concerts de comiat que donarà la banda a principis de 2024.

És per això que us animem a venir aquest proper dissabte 18 de novembre al Centre Musical Las Armes de Zaragoza per donar un penúltim, o potser darrer, adéu a aquesta banda que tan bons moments ens ha regalat amb les seves cançons i els seus directes.

13KRAUSS
Concert X aniversari del seu primer disc SEGUIR EN PIE
Bandes convidades: ÚLTIMA SENTENCIA + RECOVEKO
Dissabte 18 novembre / C.M. LAS ARMAS, ZARAGOZA
Anticipada 8€ / Taquilla 12€
ENTRADES

Bandes

ROKO BANANA fitxen per Aloud Music

Published

on

By

No ha de ser casual que cada molt poc temps una banda de Banyoles ens faci sentir que hi passa alguna cosa. Després d’un periple de recerca intensa d’un so, un llenguatge i un univers propi, Roko Banana han aconseguit trobar-se a “Fins que surti el sol”, el seu nou treball i el primer que editaran amb Aloud Music (co-editat amb Saltamarges) el proper 3 de maig. L’edició serà en vinil (limitada a 200 còpies de color vermell) i digital.

“El Cel” és el primer single d’avançament, que podrem escoltar aquest proper divendres a totes les plataformes. Aquest primer single es presenta amb un videoclip dirigit per Manel Serrat, protagonitzat per Abril Martí i Anna Mendiola, produït per L’Upuntvuit, amb fotografia d’Atzar Vilanova i amb disseny de so de Pau Brugada.

Aquest mateix dia, Roko Banana obriran el concert d’Aiko el Grupo a La2, per al qual pots aconseguir entrades anticipades aquí.

Amb aquest single, Aloud Music comença a treballar en la distribució digital amb La Cúpula Music, després d’abandonar 2 distribuïdores (en només 2 anys) que han estat absorbides per una multinacional, cosa que pels principis morals d’Aloud els impedeixen continuar treballant plegats.

Roko Banana són un trio d’indie-rock de Banyoles formats el 2017 per Mak Dzinovic (guitarra i veu), Àlex Abad (bateria i veu) i Edu Rodríguez (baix i veu).

El seu segon disc, El Veïnat (2021) els va fer merèixer l’atenció de premsa i alguns concursos per la seva barreja entre ràbia i calma melòdica, apostant per una sonoritat agressiva amb estructures encarades al math rock i al punk modern. El 2022, l’EP “Finalment principis” consolida el seu estil propi, que ells mateixos diuen pot ser la banda sonora de la teva decadència.

Si hi ha un punt possible d’unió entre Biffy Clyro, Lysistrata, L’Hereu Escampa i La Paloma, són ells. El que ve és molt seriós, queda dit.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.