Connect with us

Novetats discogràfiques

WOLFWOLF, els llops suïssos s’expandeixen cap a la New Wave 80s a “Twenty One”, el seu nou single

Publicat fa

el

WolfWolf són Mr. Wolf i Mr. Wolf: un duet de bateria i guitarra que interpreten el seu estil únic de garatge punk blues trash. Després d’una gira pel Japó el 2012 van llançar el seu àlbum debut “Homo Homini Lupus” a través de Lux Noise Records el 2014. El 2017 van llançar el segon àlbum “The Cryptid Zoo” amb l’èxit underground “The Blind Butcher”. Després de gires pel Japó, Espanya, Àustria, República Txeca, Alemanya, Suïssa i Itàlia, el 2018 WolfWolf van ser convidats a tocar a l’infame Azkena Rock Festival de Vitòria-Gasteiz juntament amb bandes com Joan Jett & The Blackhearts, Turbonegro o Gluecifer. El seu aclamat tercer àlbum, “Metamorphosis”, amb la participació de Dieter Meier de Yello, els va fer ser reconeguts més enllà de l’escena garatge punk.

Després del single “The Falcon”, primer avançament del que serà el seu quart àlbum, el duet suís de trash & blues WolfWolf torna a la carretera amb “Twenty One”, el seu nou single; La cançó és una oda a la joventut ia la missió dels joves: que gaudeixin de la vida i ballin tota la nit mentre puguin.

En temps de la pandèmia, WolfWolf van començar a experimentar amb teclats i samples per mantenir-se ocupats. El resultat va ser “Twenty One”, una cançó que expandeix els límits familiars de la banda cap a la nova onada dels anys 80. Tot i això, l’aspecte de garatge punk segueix present. La nova història romàntica d’una parella jove també es podria ubicar als anys 80, potser a West-Berlín oa la crua vida industrial de la postguerra a Manchester.

Novetats discogràfiques

FETUS juntament amb LES TESTARUDES estrenen “Filet de pobre”, avançament del seu proper disc

Published

on

By

Fetus estrenen avui, en col·laboració amb Les Testarudes, el nou single “Filet de pobre”, que ja es pot escoltar a totes les plataformes, i veure el lyric video a youtube. És el segon avançament del seu proper disc “Càntir nou fa aigua fresca”, que es publicarà el dia 11 d’octubre.

El nou àlbum dels empordanesos, produït novament per Joan Colomo i amb art gràfic de Branca Studio, donarà continuïtat als aclamats “Sota, cavall i rei” (2021) i “La Serra dels Perduts” (2022), amb què han estès un pont entre el punk-rock garatger, els sons d’arrel i la cançó de taverna.

Els concerts de presentació tindran lloc el mateix 11 d’octubre a la Fira Mediterrània de Manresa, el 26 d’octubre al festival Accents de Reus, i el 12 de desembre a la Sala Apolo (2) de Barcelona. Més info i entrades a la venda aquí.

Fetus són Adrià Cortadellas (veu i guitarra elèctrica), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria), acompanyats habitualment per Guillem Caballero (teclats), Ricard Ros (sac de gemecs, whistles), Marta Barbero (violí) i Carles Belda (acordió diatònic).

GIRA D’ESTIU
Aquest estiu els Fetus fan poc concerts però escollits. Els pots veure el 25 de juliol a les Santes de Mataró, el 27 de juliol al Tingladu de Vilanova i la Geltrú i finalment el 2 d’agost a Perafita, dins el cicle Perifèria Cultural. Tota la info i entrades, aquí. A partir de llavors, l’activitat en directe s’aturarà del tot fins que surti el nou disc.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.