Connect with us

Novetats discogràfiques

WOLFWOLF, els llops suïssos s’expandeixen cap a la New Wave 80s a “Twenty One”, el seu nou single

Publicat fa

el

WolfWolf són Mr. Wolf i Mr. Wolf: un duet de bateria i guitarra que interpreten el seu estil únic de garatge punk blues trash. Després d’una gira pel Japó el 2012 van llançar el seu àlbum debut “Homo Homini Lupus” a través de Lux Noise Records el 2014. El 2017 van llançar el segon àlbum “The Cryptid Zoo” amb l’èxit underground “The Blind Butcher”. Després de gires pel Japó, Espanya, Àustria, República Txeca, Alemanya, Suïssa i Itàlia, el 2018 WolfWolf van ser convidats a tocar a l’infame Azkena Rock Festival de Vitòria-Gasteiz juntament amb bandes com Joan Jett & The Blackhearts, Turbonegro o Gluecifer. El seu aclamat tercer àlbum, “Metamorphosis”, amb la participació de Dieter Meier de Yello, els va fer ser reconeguts més enllà de l’escena garatge punk.

Després del single “The Falcon”, primer avançament del que serà el seu quart àlbum, el duet suís de trash & blues WolfWolf torna a la carretera amb “Twenty One”, el seu nou single; La cançó és una oda a la joventut ia la missió dels joves: que gaudeixin de la vida i ballin tota la nit mentre puguin.

En temps de la pandèmia, WolfWolf van començar a experimentar amb teclats i samples per mantenir-se ocupats. El resultat va ser “Twenty One”, una cançó que expandeix els límits familiars de la banda cap a la nova onada dels anys 80. Tot i això, l’aspecte de garatge punk segueix present. La nova història romàntica d’una parella jove també es podria ubicar als anys 80, potser a West-Berlín oa la crua vida industrial de la postguerra a Manchester.

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.