Connect with us

Bolos

JOHNNY GARSO en concert el 25 de maig al Paral·lel 62

Publicat fa

el

Johnny Garso estarà presentant el seu nou àlbum Espada y Rosa hasta que muera, en el que serà la primera gira de l’artista saragossà cantant en directe els temes del seu darrer treball en castellà.

Estem davant d’un disc de 13 cançons carregades d’emocions, distorsió i un toc modern, que dóna com a resultat un so actual amb una profunda aroma de nostàlgia. Hi podrem veure des de la seva faceta més íntima, amb guitarra i veu nua, fins a l’expressió visceral i reivindicativa de la banda completa.

Però on Johnny mostra veritablement la seva essència, passió, energia i missatge, és a l’escenari, amb un directe imparable que no deixa indiferent ningú.

Davant d’un panorama on es necessiten nous referents, Johnny Garso és aquí per liderar una escena jove, poderosa i duradora al nostre país.

La Espada i Rosa Tour, és una celebració d’allò emocional i frenètic. Esmolin les seves espases i no es punxin amb les roses.

DISSABTE 25 MAIG
20:00h Portes / 21:30h Inici
Entrades 14€ + d.g.

Bolos

GROOVE NAZAR responen a la crida de la llibertat amb rock del sud i soul àcid a “Freedom Calls”

Published

on

By

Mario Olmos

Les cançons de Groove Nazar són com a pel·lícules de Jim Jarmusch o dels germans Coen: cinema de fugitivxs, de gent que viu saltant a la corda amb els marges de la llei; però gent amb qui empatitzes i t’encarinyes perquè, d’alguna manera, veus una mica de tu reflectit en ells. Perquè, qui no va fer de jove alguna insensatesa, potser empès per la pressió del grup, de la qual ara se’n penedeix? Hi ha un temps per a la bogeria i la diversió, per respondre a la crida a crits de la llibertat; i “Freedom Calls”, el nou tall dels barcelonins, captura precisament aquest despertar juvenil, aquestes ànsies de risc, aquesta necessitat de posar a prova els teus límits.

Parlem d’una nova peça marca de la casa de Groove Nazar: amb aquest nervi viu de rock del sud i de soul àcid, en aquesta ocasió reforçat per una instrumentació voluptuosa que s’ha vist enriquida per dos vents fixos. Un tema que, a més, evoluciona marcant una transformació gradual de l’energia emprada, passant d’aquesta sensació d’urgència juvenil i risc rebel a un mood més estable, empoderat i resilient. El que a la vida solem anomenar madurar, vaja. Perquè si alguna moralitat té “Freedom Calls”, i en general la música de Groove Nazar, és que per molts errors que hagis comès sempre estaràs a temps d’aixecar-te, rectificar el rumb i buscar la teva millor versió.

El nou single de l’ara sextet barceloní arriba exactament un any menys dos dies després del llançament de “Bad Times”, el segon àlbum, marcant una clara continuïtat amb ell. Des de la producció, que ha tornat a signar la banda amb el productor uzbeko Otabek Salamov, fins a la línia narrativa, sempre atenta a l’outsider, passant per aquest potent so de brass band que aconsegueix aglutinar un còctel estimulant molt viu.

Arriba també acompanyat d’una senzilla animació de la portada en forma de vídeo; i amb l´anunci de quatre noves actuacions per a aquest estiu. La banda catalana actuarà el 20 de juny al Cafè Belgrad de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), al FESTIVAL EFÍMERA de Santa Perpètua De Mogoda l’11 de juliol, el 20 al Belar Sounds de Vitòria-Gasteiz, i també el 20 però ja de setembre al Tempo Club de Madrid en format trio.

Groove Nazar és un projecte eclèctic i transversal format per Osman Konuray, Alex Albalà i Jacin Castrillo que pren el “groove” com a denominador comú de totes les seves creacions, aquest element fonamental en la música que ens fa moure el cap. Romàntic, però diabòlic; de vegades malenconiós, però sobretot enèrgic. Amb un element sorpresa a les seves composicions, la banda està alimentada pel desig d’explorar territoris desconeguts. Riffs devastadors de compàs partit acompanyats d’una percussió poderosa o de dolces harmonies vocals, segurament trobaràs un gir fosc, el natzar turc per mal d’ull que et farà sentir còmodament inquiet. Després de publicar el seu segon àlbum a la primavera del 2023, la banda continua perfeccionant la seva màgia negra i està destinada a atrapar més ànimes aquest any.

Concerts
Dijous 20 de juny > Sant Cugat del Vallès (Barcelona) @ Café Belgrado 
Dijous 11 de juliol > Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) @ EFÍMERA 
Dissabte 20 de juliol > Vitoria-Gasteiz @ Belar Sounds 
Divendres 20 de setembre > Madrid @ Tempo Club (format trio)

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.