Connect with us

Novetats discogràfiques

“No me devuelvas la palabra” nou single de la banda pop ALAVENDRA

Publicat fa

el

La banda catalana ens captiva una vegada més amb un gir inesperat al seu estil musical. Després d’èxits com “Feliz a la Fuerza” i “Personalidad”, Alavedra presenta una nova faceta amb “No me devuelvas la palabra”. Aquest tema marca un canvi radical al seu so, explorant territoris musicals completament nous per al grup.

“No me devuelvas la palabra” és una barreja única d’elements acústics, amb un so que evoca els clàssics del rock com Rolling Stones o Dandy Warhols. Aquesta cançó està impregnada d’una energia fresca i vibrant que convida el públic a submergir-se al seu univers sonor únic.

Enregistrada als prestigiosos estudis de Paco Loco al Port de Santa Maria, aquesta cançó reflecteix el compromís d’Alavedra amb la innovació i la qualitat musical. Amb lletres interessants i una melodia captivadora, “No me devuelvas la palabra” promet convertir-se en un himne per a una nova generació d’oients.

Aquest llançament arriba en un moment emocionant per a la banda, que continua expandint els horitzons i desafiant les expectatives. Amb un estil absolutament nou, Alavedra demostra una vegada més la seva capacitat per reinventar-se i sorprendre la seva audiència.

Alavedra són la navalla suïssa del pop: multitud d’eines/cançons que no saps gaire bé per què utilitzar però al final alguna et traurà d’algun problema en algun moment. Portes molt de temps amb ells a la butxaca fins que de sobte escoltes un tema que aconsegueix estimular el teu cervell i et sorprens a tu mateix dient “ostia ha valido la pena llevar esto todo este tiempo encima” o el que és el mateix “ostia ha valido la pena escucharlos”.

Els exso carmel travessen la seva etapa de maduresa, com tots els grups que superen la crisi dels 5 anys, i estan a prop de convertir-se en el grup que abandona l’etiqueta d’emergent més tard de la història.

Xiri, Dani, Ret i Genís segueixen en la seva croada contra el sobreesforç, la hipèrbole sentimental i els convencionalismes del rock i, després de tocar a festivals com el Primavera Sound o el Canela Party es plantegen nous desafiaments com tocar a la plaça del Vaticà, fer l´himne del Gimnàstic de Tarragona o col·laborar amb Danny Ocean.

Novetats discogràfiques

LA ÉLITE llança “Forasteros” juntament amb LOS PINTAOS

Published

on

By

Esta clar que a LA ÉLITE encara li queden moltes bales al revòlver. Només un mes després del seu nou àlbum “Escaleras Al Cielo” – que ja va explicant les seves presentacions per sold outs – la dupla màgica del synth punk torna al costat dels PINTAOS amb la cançó definitiva de l’estiuet cowboy.

Cavalcant sense un rumb fix, però amb la convicció que dóna un galop frenètic, “Forasteros” és un himne per als desarrelats que han de fer front a la incomoditat de mai sentir-se en el que la penya sol anomenar “mi lugar” i com arreglar-se-les en aquests llimbs existencials.

Sense deixar de banda el punk sintètic marca de la casa, LA ÉLITE i LOS PINTAOS es vesteixen amb botes i barret en una cançó amb ecos del country de Coyote Dax que podria venir del llunyà Oest americà si no fos perquè ve de dos escenaris amb un toc macarra i de carisma inigualables: les planes de Lleida i els polígons de Sabadell. Entre potents drums programades i baixos afilats, “Forasteros” construeix escenes que barregen la irreverència i la cruesa com dues armes per disparar contra la norma.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.