Connect with us

Novetats discogràfiques

LAS DIANAS gestionen el descontentament a base de punk-pop amb “Me jode”, tercer avançament del seu nou disc

Publicat fa

el

De vegades, massa, la vida i tu, afecte, us poseu molt pesades. I ja cansa. Que val, que tots tenim el nostre, però és que sembla que presumisques de la teva falta d’iniciativa. I ja avorreix. A mi em passa com a Las Dianas, que les conductes passives, la queixa gratuïta i això d’anar-hi compadint-se d’una mateixa, com que no.

Em passa, exactament el mateix que a Las Dianas, però jo em desfogo amb tu, que al cap ia la fi és poc més que no fer res, i elles, contra l’adormiment i la flaccidesa mental, se sacsegen l’ansietat i el descontent amb un taxatiu “Me jode”, i ho milloren tot.

T’explico: “Me jode” és el tercer, després de “Síndrome del iimpostor” i “Putivuelta”, d’una sèrie d’avançaments del seu segon àlbum, que es publicarà a l’octubre i ha estat produït per Carlos Díaz, responsable també del primer, “Lo que te pide el cuerpo”.

“Me jode” és punk-pop, en el millor sentit de la paraula, ortodox: directe, enèrgic i melòdic, sense doblecs i graciosament natural. Ens mostra unes joves expertes a gestionar la frustració, espontànies i descarades, determinades a canviar allò inacceptable; a un grup evolucionat i sòlid, encertat, amb una aclaparadora destresa per desempallegar-se del que és superflu i concebre impetuoses tornades irresistibles.

Las Dianas, electricitat i urgència per a un discurs àcid, reactiu, extraordinàriament vital.

Concerts
Diumenge 23 de junio > Oviedo @ Festival Vesu 
Dissabte 6 de julio > Madrid @ TBA
Divendres 19 juliol > Cónchar (Granada) @ Centolo Weekender 
Diumenge 21 juliol > Vilagarcia de Arousa (Pontevedra) @ Atlantic Fest 
Divendres 2 agost > Granada @ TBA
7-11 agost > Aranda del Duero (Burgos) @ Sonorama Ribera 
Dissabte 23 novembre > Granada @ sala Planta Baja

Foto de Alba Guni

Novetats discogràfiques

Esperit! estrena “La sèpia negra”, segon avançament del nou disc “Cançons”

Published

on

By

Esperit! és un dels músics més inclassificables i estimats del panorama musical català. Quan ja han passat cinc anys del seu anterior àlbum, “Ilíada”, Mau Boada anuncia la publicació imminent d’un nou disc que portarà per títol “Cançons”. Avui estrena el segon single d’avançament, “La sèpia negra”, amb la col·laboració vocal de Joan Colomo, i ja està disponible a totes les plataformes.

El nou àlbum “Cançons” es publicarà el 28 de juny , i comptarà amb una edició en vinil limitada a 100 exemplars numerats a mà i signats. Ja està obert el pre-order a través de Bankrobber.net.

Involucrat sempre en multitut d’aventures musicals (Les Aus o Zeidún, per citar-ne dues) Mau Boada viu emboscat al Montseny però neda com ningú en l’esfera musical nostrada i global, col·laborant incansablement amb una àmplia i heterodoxa nòmina d’artistes. Amb el seu projecte més personal, Esperit!, ha publicat fins ara tres discos de llarga durada: “Endavant continu” (2011), “La lluminosa” (2014) i “Ilíada” (2019). El 2024 torna amb el seu nou i quart àlbum “Cançons”.

Primers concerts de la gira
28/6 Tarragona – Festival Mirallsonor
3/7 Barcelona – Heliogàbal
4/7 Celrà – El Ressupó
14/7 Castell d’Escornalbou
18/7 Cornellà de Llobregat – Nits d’Estiu

ESPERIT!
Nou àlbum “Cançons”
Edició en vinil limitada a 100 exemplars numerats i signats
– Nou àlbum “Cançons” numerat i signat > 21€
– Nou àlbum “Cançons” numerat i signat + un altre vinil a escollir > 29€
– Oferta especial: Discografia completa Esperit! (4 LPs) > 39€
PRE-ORDER AQUÍ

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.