Connect with us

Art Visual

PUNK SAILOR presenta el seu nou tema paròdia “Calvo y con melena”

Publicat fa

el

La banda valenciana de punk paròdia Punk Sailor ens presenta una nova paròdia musical, en aquest cas del tema Balla Morena de Zucchero, reconvertit en tot un himne dedicat als autèntics metalers als quals no els para una bona alopècia.

Al nou single hi col·labora Edu Guerrero, membre de Sons of Aguirre i Scila.

El vídeo ha estat realitzat a partir d’un còmic realitzat expressament per Dibujante Siraj Anwer i amb el muntatge de Pablo Vinat.

Art Visual

El grup EZPALAK acaba de presentar el vídeo de la cançó “Nola Ahaztu”

Published

on

By

Aquí tornem a tenir el grup EZPALAK, amb la cançó “Nola Ahaztu”. Ja està disponible a les plataformes digitals, i és un avançament del que podrem escoltar en els propers mesos. De fet, la banda publicarà el seu quart disc al novembre, que es dirà “Gatza” i serà el primer disc que edita pel grup sota el segell Patana Records.

La cançó “Nola Ahaztu” està basada en un riff de guitarra fort, amb moltes parts melòdiques amb tocs foscos post-punk dels vuitanta, i molt de soroll, a l’estil de les bandes grunge dels noranta. “Parla del canvi, de les coses que deixem enrere, de posar-nos obstacles i de com canviar-ho tot”, diuen els membres de la banda.

La cançó va ser produïda, mesclada i masteritzada per Eñaut Gaztañaga, membre del grup Ezpalak, a Gaztain Estudios (Zestoa). Alain Martínez de Holy Fire Design Studio va dirigir i editar el videoclip que no deixarà a ningú indiferent.

EZPALAK és una banda de rock alternatiu de Zestoa (Gipuzkoa), fundada l’any 2019. Juanjo Berasain (veu), Eñaut Gaztañaga (guitarra), Unai Eizagirre (baix) i Janardana Iglesias (bateria) són els músics que formen la banda Ezpalak. Guitarres fuzz, tocs de psicodèlia i noise, riffs potents, riffs punk, i “per què no, fins i tot una certa malenconia pop”, afegeixen.

La banda ha publicat fins ara tres àlbums. Ezpalak (2019), Kolpatu Topatu (2021) i Hortz Aina Hots (2022). El quart també s’estrenarà al novembre, amb el títol “Gatza”. Estigueu atents!

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.