Connect with us

Novetats discogràfiques

“Puñales”, avançament del nou disc del power-trio LA CULPA que veurà la llum aquest setembre

Publicat fa

el

En només tres anys d’existència La Culpa ha viscut cent vides. I, mentrestant, la seva irrefrenable productivitat, la seva capacitat per fabricar pop hipervitaminat i el seu múscul d’herència post-punk han florit en un projecte que difícilment aconsegueix trobar algun anàleg al panorama estatal dels nostres dies. La Culpa presenta “Puñales”, l’avançament del que serà el seu tercer àlbum en, atenció, tres anys de trajectòria. I, després de diversos canvis de formació, reconvertits ara en power-trio.

“Puñales” demostra novament que La Culpa són una factoria de fer himnes. En menys de dos minuts, aquests veterans que han transitat o transiten projectes com Futuro Terror, Yorchh, Presó o Minima, executen una descàrrega d’adrenalina pop amb més nervi, més incisiva i més tensa que tota la seva producció prèvia coneguda. Imagineu-vos uns At the Drive-In abandonant les floritures i centrant-vos en fer canonades de tot just dos minuts, una banda que mira als ulls Jawbox, amb cançons que són Califòrnia 80s, Washington 90s i València 2024, tot al mateix temps.

“Puñales” és un regal estiuenc que aplana el camí fins a la publicació de “Clavos en el tiempo” el 10 de setembre. No desespereu. La Culpa estaran al Canela Party el 21 d’agost, dates de presentació del disc a la tardor properament.

Novetats discogràfiques

“Guard un secret”, nou disc de la banda de manacor NITA

Published

on

By

NITA és una banda de Manacor formada per Natàlia Gómez (guitarra i veu), Marga Gomila (baix i veu), Carlos Gómez (guitarra i veu) i Daniel Gómez (bateria). Practiquen un Rock que va des del Pop, passant per l’Indie-Noise, pel Punk-Rock, pel Math-Rock arribant fins i tot al Metal.

El seu primer LP “Santa Paciència” (Bubota Música, 2023) els ha portat a tocar a llocs com Focus Wales, Mobofest, Festes de Sant Sebastià, Mallorca Live Festival, Sons de Nit, Figa Fest, Fira del Disc etc. Ara han acabat la gravació del seu segon disc “Guard un secret” que veurà la llum a la tardor del 2024. Onze cançons que arriben ven endins.

PRE-ORDER

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.