Connect with us

Novetats discogràfiques

Cloaca treu el seu nou disc “Vertido Tóxico” que veurà la llum el proper 1 de desembre

Publicat fa

el

Cloaca, una de les nostres bandes garatgeres favorites estan de tornada i porten gravat un poderós artefacte sonor que té tot el que li pots demanar-li a un disc de garatge.

Els corunyesos ens delecten amb una sorprenent col·lecció de enèrgics, inquietants i melòdics temes que et faran sucumbir al seu so des de la primera nota, gaudir dels talls d’aquest greixós vinil és gaudir d’un salvatge, emocionant i excitant viatge en el temps, aquests éssers primitius han aconseguit perfeccionar la seva fórmula amb un diabòlic mestratge i ara són més ràpids, foscos i incisius.

Deu dards que donen a la diana, crus com la realitat que ens ha tocat viure en aquest any pandèmic, però prou enganxosos per adherir-se als nostres cervells i fer-nos passar una bona estona desconnectant de la rutina diària. No hi ha dubte que aquests dos outsiders són autèntics devoradors de música garatge punk, catalitzant totes les seves influències, imprimeixen un segell propi a les seves composicions i demostren bastament que manegen les rudes arts musicals de la caverna amb autèntic esperit cromanyó, combinant una fantàstica lírica, furiosos riffs de punyent fuzz i maníacs ritmes ens proporcionen una revitalitzant dosi d’energia i tota una mostra d’autenticitat. Aquest sonat power duo de melenuts va sobrat de força i creativitat, Bento Carroña s’encarrega de compondre, cantar i rascar rabiosament les cordes de la seva guitarra, mentre Rata Ray golpeja salvatgement la bateria amb dos precisos fèmurs, dos músics i una missió, parir precisos “castañazos” plens d’adrenalina i diversió.

Els temes han estat gravats i barrejats als estudis de la Cortina Roja sota la batuta de Gabriel Suárez i Fernando Mejuto. El màgic art del disc és obra de Bento Carroña.

El LP es posa en prevenda l’1 de novembre a les webs dels segells participants, Sweet Grooves Records, La Família Revolución i Freeky Dicky, i a la venda a totes les botigues l’1 de desembre.

Novetats discogràfiques

CHAQUETA DE CHÁNDAL estrenen el nou single “Declaración Universal de unos Desechos Humanos”

Published

on

By

CHAQUETA DE CHÁNDAL surten de la letargia amb una carta d’amor cap a la fauna d’aquest món. La literal. Amb la figurada se segueixen ficant, és clar. Una cançó senzilla i directa, melòdica, encomanadissa, que s’eleva i ens sobrevola però amb cert punt de perill, com tota au rapinyaire. Un altre còndor més al seu repertori. O un altre aufrany, més aviat.
 
Gravada i produïda per Joan Colomo“Declaración Universal De Unos Desechos Humanos” és la primera pista que que ens arriba del nou àlbum de Chaqueta de Chándal, encara sense títol i previst per la tardor. Serà la continuació dels càlidament ponderats Gimnasia menor (2019) i Futuro, tú antes molabas (2022).
 
El nou single i altres cançons inèdites es presenten en directe aquest divendres 11 de maig al Café La Palma de Madrid, dins la programació de Sound Isidro, i el 25 del mateix mes al festival Som del Montseny, a Santa Maria de Palautordera
 
Chaqueta de Chándal són Guillem Caballero (veu, teclats i sintes), Natalia Brovedanni(veu i guitarra) i Alfonso Méndez (bateria i cors).

Propers concerts
11/5 Madrid / Sound Isidro / Café La Palma
25/5 Santa Maria de Palautordera / Som Del Montseny

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.