Connect with us

Novetats discogràfiques

Carlota Flâneur versiona Tyler, The Creator en la seva nova i espectacular fantasia pop

Publicat fa

el

Fa menys d’un any, Carlota Flâneur debutava amb “Brains”, un primer EP produït per Ferran Palau i Ildefons Alonso, en què mostrava un pop delicat, preciosista, colorit i dolç, però en el qual a el mateix temps parlava sense filtres i sense embuts sobre els clarobscurs de les relacions, la superficialitat i la cultura de l’usar i llençar. Un debut brillant, amb una actitud ferma i consistent, a través de la qual Carlota Flâneur va començar a orbitar al voltant dels millors nous talents de l’escena musical.

Ara bé, per si hi havia cap dubte que Carlota Flâneur no només s’expressa a través de la música, sinó que també ho fa a través de tots els colors visibles de l’espectre, la jove artista ens presenta ara la seva particular visió de la cançó “see you again”, obra del celebrat Tyler, The Creator. Una fantasia pop en tots els sentits, en la qual hi trobem una Carlota enlluernadora, amb una interpretació que frega l’excel·lència. I per a sorpresa de totes, si, Carlota Flâneur també canta rap. A la celebració d’aquesta fantasia també si han volgut unir Ferran Palau i Ildefons Alonso, que tornen a acompanyar la Carlota en la producció de la cançó, així com Carles Pons i el col·lectiu Òrbita, autors del videoclip que la il·lustra. Al vídeo trobem a Carlota flâneur que, sense sortir d’una habitació, ens guiarà a través d’un viatge per universos dispars, fruit de les de les imaginacions més utòpiques i coloristes

Propers concerts
23/06/21 – Hotel Pullitzer, Barcelona (solo)
01/07/21 – El Ressupó, Celrà (solo)
09/07/21 – Les Fresques de Torelló 
10/07/21 – Elles Festival, St. Fruitós de Bages
13/07/21 – Vespres de la UB, Barcelona
15/07/21 – To be announced
15/07/21 – Monestrir de Sant Pere de Casserres
06/08/21 – Sant Cugat de Sesgarrigues (solo)
07/08/21 – Festival Maig, Santa Coloma de Queralt
28/08/21 – To be announced

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.