Connect with us

Novetats discogràfiques

Lalo López (Fundación Tony Manero) debuta en solitari amb ‘Árboles’, un hit disco amb esperit indie

Publicat fa

el

El barceloní Lalo López, gran agitador de l’escena musical soul, funk i disc espanyola des de fa més de 25 anys (Fundació Tony Manero, Chocadelia Internacional, Los Fulanos… ) es presenta en solitari amb “Arboles”, una paràbola sobre el amor que consumeix en clau de música de ball amb esperit indie.

“Árboles” és una cançó plena d’emoció i sentiment en què el músic narra en primera persona la devastació que produeix una relació tan intensa com una supernova, de les que marquen el final de la innocència i les conseqüències del qual ens defineixen per a la resta de els nostres dies. Jugant amb la idea que som energia, com els arbres, i no els nostres problemes, Lalo acaba concloent que si som arbres, també podem cremar i esfondrar-nos.

És un tema de disc fosc, fet per agitar-te i suar a la pista de ball de llums ultraviolats, produït pel Sr.Chen i barrejat per InnerCut, amb ressons del french touch de Daft Punk o Justice, reminiscències del pop New Wave britànic de els 80, però que abans de res sona Lalo López, el nou Lalo López, ballable i reflexiu, el camí del qual acaba de començar.

I com a absolut begginer, el primer Ep de la nova etapa musical d’aquest artista mutant es titularà L, de propera aparició el febrer del 2024, i del que avancem “Árboles” com a primer senzill.

El presentem amb una meravella visual absoluta, una videocreació de l’artista català Nil Bartolozzi en què la innovadora tecnologia de la IA es posa al servei d’un concepte artístic i musical, i no al revés. Una peça de bellesa hipnòtica i poètica molt personal en què natura, emocions i tecnologia es conjuguen per crear alguna cosa nova i desconeguda, torbadora i fascinant que t’impedirà apartar els ulls de la pantalla.

Lalo López presentarà el seu nou projecte al Marula Cafè de Barcelona el 24 de novembre com a part del cicle Curtcircuit, ia Tempo de Madrid el dia 25 a la presentació del nou número de la revista Enlace Funk.

Imatge principal x Marta Low Rider 

Novetats discogràfiques

CHAQUETA DE CHÁNDAL estrenen el nou single “Declaración Universal de unos Desechos Humanos”

Published

on

By

CHAQUETA DE CHÁNDAL surten de la letargia amb una carta d’amor cap a la fauna d’aquest món. La literal. Amb la figurada se segueixen ficant, és clar. Una cançó senzilla i directa, melòdica, encomanadissa, que s’eleva i ens sobrevola però amb cert punt de perill, com tota au rapinyaire. Un altre còndor més al seu repertori. O un altre aufrany, més aviat.
 
Gravada i produïda per Joan Colomo“Declaración Universal De Unos Desechos Humanos” és la primera pista que que ens arriba del nou àlbum de Chaqueta de Chándal, encara sense títol i previst per la tardor. Serà la continuació dels càlidament ponderats Gimnasia menor (2019) i Futuro, tú antes molabas (2022).
 
El nou single i altres cançons inèdites es presenten en directe aquest divendres 11 de maig al Café La Palma de Madrid, dins la programació de Sound Isidro, i el 25 del mateix mes al festival Som del Montseny, a Santa Maria de Palautordera
 
Chaqueta de Chándal són Guillem Caballero (veu, teclats i sintes), Natalia Brovedanni(veu i guitarra) i Alfonso Méndez (bateria i cors).

Propers concerts
11/5 Madrid / Sound Isidro / Café La Palma
25/5 Santa Maria de Palautordera / Som Del Montseny

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.