Connect with us

Festival

El Resurrection Fest desvetlla el cartell pel 2024: Avenged Sevenfold, Alice Cooper, The Offspring…

Publicat fa

el

El Resurrection Fest Estrella Galicia 2024, un dels festivals de música nacionals més importants, ha revelat un cartell impressionant per a la seva dinovena edició, prometent ser un dels esdeveniments més impactants de l’any a l’escena del metall, punk, rock i hardcore.

L’edició de 2024, que es durà a terme del 26 al 29 de juny a Viveiro, Lugo, Galícia, comptarà amb la participació de vuitanta-nou bandes, sent més de seixanta noves al festival. Entre els principals actes confirmats hi ha Avenged Sevenfold, que farà el seu debut a Viveiro amb un espectacle que promet ser històric, interpretant èxits com “Nightmare” i “Hail To The King”.

Bring Me the Horizon, un altre nom destacat, torna per encapçalar el festival amb els icònics punk rockers Sum 41, que estaran a la seva gira de comiat. Alice Cooper, una llegenda vivent del hard rock i heavy metall, també se suma a l’impressionant line-up, assegurant un esdeveniment memorable.

The Offspring, la banda de punk rock més popular dels Estats Units, està confirmada per portar els seus èxits com a “Self Esteem” a l’escenari principal. A més, Machine Head, Megadeth amb Dave Mustaine, i Bruce Dickinson d’Iron Maiden amb el seu darrer àlbum en solitari, “The Mandrake Project”, es troben entre els actes més esperats.

El festival també rebrà Bad Omens, Corey Taylor presentant “CMF2”, i les sensacionals BABYMETAL del Japó, prometent un espectacle impressionant. Electric Callboy, Slaughter To Prevail, les llegendes del heavy metall alemany Accept i Fear Factory, són només algunes de les altres bandes destacades.

A l’escenari Chaos Stage es presentaran Biohazard, Comeback Kid, Cro-Mags, i el duet anglès Bob Vylan. D’altra banda, el Desert Stage rebrà Graveyard, Corrosion Of Conformity, High On Fire i Maybeshewill, oferint una diversa gamma d’estils musicals.

El festival, que compta amb el suport de la Xunta de Galícia, la Diputació de Lugo i l’Ajuntament de Viveiro, així com del seu principal patrocinador privat, Estrella Galicia, promet una experiència total amb quatre escenaris en funcionament des del primer dia.

Després d´una venda inicial d´entrades esgotada en poques hores, el festival posarà a la venda la resta dels abonaments el 18 de desembre a les 13h a través de la pàgina del Resurrection Fest 2024 de FanMusicFest. Amb més de cent bandes i un recinte tematitzat en un entorn natural, el Resurrection Fest Estrella Galicia 2024 es posiciona com una cita imperdible per als amants de la música a Espanya ia tot el món.

Festival

Festival LAVS: Explorant la connexió entre l’art, les noves tecnologies i l’experimentació sonora

Published

on

By

Del 10 al 19 de maig, la presó de Mataró acollirà el Festival LAVS (Laboratori d’Art Visual i Sonor), una experiència immersiva que investiga les relacions entre l’art, les noves tecnologies i la música experimental.

El programa d’aquest any ofereix una àmplia gamma d’activitats per a tots els públics. Des de projeccions cinematogràfiques com la pel·lícula “Itu Ninu” a càrrec de Panòptic, fins a concerts de música electrònica amb artistes com Dj Cyberia, Hari Hari, NZ9, entre d’altres, els assistents experimentaran un viatge multisensorial al món de l’art i la creativitat.

Destaquen també altres esdeveniments com la xerrada sobre Visual Novel, una forma de ficció semi-interactiva digital que combina elements narratius amb recursos visuals i auditius, i la mostra de videojocs dissenyats pels alumnes del TecnoCampus Mataró.

Amb exposicions curades per NAB3 i actuacions en viu de Skelem, thëm, Blapo i molts més, el Festival LAVS promet ser una oportunitat única per explorar les fronteres de l’art contemporani i la música experimental.

LAVS és possible gràcies al suport de Cultura Mataró, M|A|C, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Tecnocampus, Casa de la Música, Hotel Atenea, VRNG, Panòptic, Aiguamoll Música, Kumbutxa i FUCM.

Per a més informació sobre el festival i les activitats, visiteu lavs.cat

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.