Connect with us

Novetats discogràfiques

La Élite treu “Cucaracha Sexy” amb la col·laboració de MDA

Publicat fa

el

“Quan les coses es posen romàntiques tots som una mica com unes Cucarachas”, així de sincers es mostren La Élite quan se’ls pregunta sobre l’amor.

“Cucaracha Sexy” és el segon avançament del nou àlbum de La Élite, després de “Gran Noche”. Aquesta vegada, MDA s’uneix a la festa del synth punk en una col·laboració que ningú no havia previst. Ambdós artistes es fusionen com Goku i Vegeta per trencar a guitarras, electrònica i crits autotunejats els murs existents entre els diferents sons del panorama urbà.

“Cucaracha Sexy” és el segon llançament d’un àlbum que està cada cop més a prop

A “Cucaracha Sexy”, La Élite i la MDA ens agafen de la pitrera i ens posen davant del mirall per recordar-nos que bonics i repugnants podem arribar a ser quan estem enamorats. El tema treu brillantor a aquest contrast entre el que és tràgic i el que és romàntic, com si fossin les dues cares d’una moneda que vas llançant amb amor o amb odi segons et dóna la gana. Entre referències a Sid Vicious ia l’Hotel Chelsea de Manhattan, La Élite i MDA ens espavilen mentre els seus estils es van barrejant per crear un nou món a l’escena. No et ratllis, tu també ets una Cucaracha, però una “Cucaracha Sexy”.

Novetats discogràfiques

ARRRGO treu “Mare”, el seu nou LP de posthardcore i postpunk

Published

on

By

ARRRGO, Aquest trio amb base a Barcelona, format per Antonio Iannola (Common Deflection Problems, Human Feather Records), Milo Gomberoff (Familea Miranda, Els Insurgents, Marcians a la City, Bomba Formatge) i Enric Ponsa (Tilde, Ovo, Tercer Semestre, Bilgraski), ja reconeguts als escenaris de la música alternativa, han captivat encara més l’escena musical amb el seu enfocament únic del posthardcore i el postpunk.

“Mare” és una col·lecció de nou pistes que exploren les profunditats emocionals i sonores del gènere. Amb lletres en italià i seccions rítmiques intenses, l’àlbum ofereix una experiència autèntica i poderosa per a aquells que busquen més que melodies convencionals. El so natural de la producció fa que l’àlbum soni pur i brutal, submergint l’oient en una experiència inoblidable, amb el seu estil inconfusible, que ha estat comparat amb la intensitat de Shipping News, l’audàcia de Cherubs, la innovació de Big’n , la cruesa de Shellac, el virtuosisme de Dazzling Killmen, l’energia de Melvins i la profunditat de Massimo Volume.

“Aquest àlbum és més que música; és una expressió genuïna de la passió i l’art en la forma més pura i brutal. – ARRRGO”


“Mare” compta amb la col·laboració especial del trompetista Sebastián “Zorro” Cabezas, membre de Chico Trujillo i Kaldo, entre d’altres.

L’edició d’aquest LP ha estat possible gràcies a les col·laboracions de segells independents com Sonatine Produzioni, Vollmer Industries, Hukot Disk, Plug in the Gear, Intrepido Discos y Bar Marfil Records, així com un disseny gràfic distintiu d’Irkus M. Zeberio.

Gravat, barrejat i masteritzat per Milo Gomberoff a l’Estudi Hukot de Barcelona i es pot obtenir directament des de Botiga Hukot.
Fotografia a càrrec de Foto Zama.

Dediquem aquest llançament especialment a Steve (Albini), que fos un suport constant als inicis de l’Estudi Hukot i una font d’inspiració.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.