Connect with us

Novetats discogràfiques

“No me devuelvas la palabra” nou single de la banda pop ALAVENDRA

Publicat fa

el

La banda catalana ens captiva una vegada més amb un gir inesperat al seu estil musical. Després d’èxits com “Feliz a la Fuerza” i “Personalidad”, Alavedra presenta una nova faceta amb “No me devuelvas la palabra”. Aquest tema marca un canvi radical al seu so, explorant territoris musicals completament nous per al grup.

“No me devuelvas la palabra” és una barreja única d’elements acústics, amb un so que evoca els clàssics del rock com Rolling Stones o Dandy Warhols. Aquesta cançó està impregnada d’una energia fresca i vibrant que convida el públic a submergir-se al seu univers sonor únic.

Enregistrada als prestigiosos estudis de Paco Loco al Port de Santa Maria, aquesta cançó reflecteix el compromís d’Alavedra amb la innovació i la qualitat musical. Amb lletres interessants i una melodia captivadora, “No me devuelvas la palabra” promet convertir-se en un himne per a una nova generació d’oients.

Aquest llançament arriba en un moment emocionant per a la banda, que continua expandint els horitzons i desafiant les expectatives. Amb un estil absolutament nou, Alavedra demostra una vegada més la seva capacitat per reinventar-se i sorprendre la seva audiència.

Alavedra són la navalla suïssa del pop: multitud d’eines/cançons que no saps gaire bé per què utilitzar però al final alguna et traurà d’algun problema en algun moment. Portes molt de temps amb ells a la butxaca fins que de sobte escoltes un tema que aconsegueix estimular el teu cervell i et sorprens a tu mateix dient “ostia ha valido la pena llevar esto todo este tiempo encima” o el que és el mateix “ostia ha valido la pena escucharlos”.

Els exso carmel travessen la seva etapa de maduresa, com tots els grups que superen la crisi dels 5 anys, i estan a prop de convertir-se en el grup que abandona l’etiqueta d’emergent més tard de la història.

Xiri, Dani, Ret i Genís segueixen en la seva croada contra el sobreesforç, la hipèrbole sentimental i els convencionalismes del rock i, després de tocar a festivals com el Primavera Sound o el Canela Party es plantegen nous desafiaments com tocar a la plaça del Vaticà, fer l´himne del Gimnàstic de Tarragona o col·laborar amb Danny Ocean.

Novetats discogràfiques

REÏNA publiquen “De bon de veres” el seu nou single i primera cançó d’amor

Published

on

By

“De bon de veres” és la nova cançó de Reïna, batejada com la seva primera cançó d’amor. L’octubre de 2023 van treure el seu segon disc, Retirada a temps (El Jardí Amagat/Bankrobber, 2023). Amb aquesta nova cançó s’endinsen en un so més minimalista, amb la veu com a element central, la qual agafa uns tons brillants i juganers, acompanyada acuradament pels altres elements que componen la banda. La lletra parla de relacions personals des de la il·lusió i la devoció cap a l’altra persona, tot tractant els dubtes que sorgeixen en relacionar-t’hi, l’honestedat i l’evolució de la relació, tot immers dins l’imaginari dels pensaments d’abans d’anar a dormir.

Per aconseguir-ho, han comptat amb la producció de Lluís Cabot, amb qui ja havien treballat al seu disc debut, líder del grup Da Souza, els quals, juntament amb Renaldo i Clara, referents més clàssics com Els Pets, o artistes internacionals com The Lemon Twigs o Courtney Barnett serveixen de far per a aquesta nova línia.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.